Lioren
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RAM : 16GB
İşlemci : Intel İ5-11400H 2.7~4.5GHz
SSD : Crucial 500GB
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
İşletim Sistemi : Windows 11 Home
Ekran : 1080p IPS 144Hz 3ms
Merhaba. İstanbul beyoğlu'da oturuyorum. 50Mbps fiber var lakin internet çok yavaş. 24 Mbps VDSL varken 20 Mbps civarında geziyordu. 50 Mbps fiber aldığımızda 30 Mbps civarıydı. Dün geceden beri de bu hızlarda. En yakın sunucu 8 kilometre uzakta bağcılar onu seçtim. Turkcell Superonline kullanıyorum.
Apartman 60 Mbps'e kadar destekliyor. 45 50 yıllık bir apartman.
Fotoğrafı bile 10 15SND'e ekledi. Evin her yerinde aynı hız. Modemin dibinde de aynı evin modeme en uzak yerinde de aynı odamda da aynı. Hatta bazen modeme yaklaşınca daha da yavaşlıyor. İnternet az önce 2 Mbps download ile 0.4Mbps upload falandı. Modem Huawei bir modem 2018'den beri o. Sebebi nedir? Hiç modemi resetlemedim resetleme yerini bulamadım kapa aç yapıyorum yine aynı. Konuyu bile 20 30SND'e açtı delireceğim.
Apartman 60 Mbps'e kadar destekliyor. 45 50 yıllık bir apartman.
Fotoğrafı bile 10 15SND'e ekledi. Evin her yerinde aynı hız. Modemin dibinde de aynı evin modeme en uzak yerinde de aynı odamda da aynı. Hatta bazen modeme yaklaşınca daha da yavaşlıyor. İnternet az önce 2 Mbps download ile 0.4Mbps upload falandı. Modem Huawei bir modem 2018'den beri o. Sebebi nedir? Hiç modemi resetlemedim resetleme yerini bulamadım kapa aç yapıyorum yine aynı. Konuyu bile 20 30SND'e açtı delireceğim.
Son düzenleyen: Moderatör: