50 ortalamayla 4 dersten kalınırsa sınıfta kalınır mı?

Mustafa07mk

Femtopat
Daha fazla  
Yıl sonu notum 50 üzerinde ama 4 dersten kalıyorum.
Fizik 46 1.dönem 47 idi.
Fizikten geçersem 3 olur kimyadan umudum var geçme ama asıl sorum şu ki yıl sonu notum 50 üzeri daha girilmemiş sınavlar var. Ortalama 63 falan olur sizce geçer miyim?

1 saatte kaçıncı aynı konu arkadaş? Yeter.

"Yeni ders ortalaması 50 olan öğrencilerden en fazla 3 dersten başarısız olanlar, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek. Yönetmeliğe göre liselerde 4 ders ve üzeri zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapacak."

"Bu uygulama, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulanacak. Bu kapsamda bu yıl liseye başlayan 9'uncu sınıf öğrencilerine yeni yönetmelik hükümleri uygulanacak, diğer sınıflar için eski uygulama sürecek."

kaçıncı sınıfsın
9.sınıf

1 saatte kaçıncı aynı konu arkadaş? Yeter.

"Yeni ders ortalaması 50 olan öğrencilerden en fazla 3 dersten başarısız olanlar, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek. Yönetmeliğe göre liselerde 4 ders ve üzeri zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapacak."

"Bu uygulama, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulanacak. Bu kapsamda bu yıl liseye başlayan 9'uncu sınıf öğrencilerine yeni yönetmelik hükümleri uygulanacak, diğer sınıflar için eski uygulama sürecek."
Geçiyormu kalıyormu anlamadım yine

Yıl sonu notum 50 üzerinde ama 4 dersten kalıyorum.
Fizik 46 1.dönem 47 idi.
Fizikten geçersem 3 olur kimyadan umudum var geçme ama asıl sorum şu ki yıl sonu notum 50 üzeri daha girilmemiş sınavlar var. Ortalama 63 falan olur sizce geçer miyim?
2017-2018 eğitim yılından sonra: Yıl sonu ortalaması 50 ve üzeri olan öğrenciler, zayıf ders sayısına bakılmaksızın sınıfı geçebilmektedir. Bu durumda, 4 dersten kalmış olsanız bile sınıfta kalmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı