%50 RAM kullanımı normal mi?

Bendede hemen hemen aynı ya bir Google Chorme açayım hemen %40 %50 oluyor.

Hocam 16 GB'da %50 kullanıyorsa zaten 8 GB'da %100 kullanacak değil, sahip olduğun rame göre kullanımı da azalıyor elbet. 4 RAM'liler n'apsın? %200 mü kullansın?

Hocam 16 GB'da %50 kullanıyorsa zaten 8 GB'da %100 kullanacak değil, sahip olduğun rame göre kullanımı da azalıyor elbet. 4 RAM'liler n'apsın? %200 mü kullansın?
Yazdıklarımı tersten yorumladınız sanırım. Benim anlatmak istediğim 8GB laptopta %50 oluyor 16GB olunca hemen %25e düşmez yine ilave uygulama programlar hazırda bekler ve %35e çıkar kalan %13-15lik arkadaşın kurduğu programlardan veya meşgul eden başka şeylerden olabilir dedim. Aynı şekilde 4GB RAM olursa da aynı şekilde %100 zaten olamayacağı için %60-65 olur normal sürümse. Bazı lite sürümleri tercih ediyorlar düşük sistemlerde.

Genelleme yapıp Windows 11'i kötülemeni beğenmedim, senin gibi düşünmüyorum çünkü, gayet iyi durumda şu an optimizasyonu.

İyi durumda mı

Hocam W11'in iyi durumda olduğunu düşünenler var tartışmaya gerek yok açıkçası.

Son düzenleme:
6 GB'a (%37) kadar düştü. Teşekkürler. Artık bu kadarı normaldir umarım. Düzenli aralıklarla kullanırım bu uygulamayı.
Rica ederim, bilgisayarı her açtığınızda yapın sıkıntı yok faydasını görürsünüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…