50 SFC vs Ege 50 vs UAG 50

535780

Hectopat
Arkadaşlar 3 motor arasında kaldım. Sıfır alacağım. Az yaksın, sorun çıkarmasın. Hız olarak da 70-75 konforlu gidebileyim, bana yeterli. SFC'de titreşimin fazla olduğunu, iyi gitmediğini duydum. Ege'de kronik depo delinmesi sorunu varmış. UAG 50 de, bu motor hakkında çok bilgi edinemedim. Diğer CG'ler ile aynı bloğu mu kullanıyorlar? Bir sorun çıkarır mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 3 motor arasında kaldım. Sıfır alacağım. Az yaksın, sorun çıkarmasın. Hız olarak da 70-75 konforlu gidebileyim, bana yeterli. SFC'de titreşimin fazla olduğunu, iyi gitmediğini duydum. Ege'de kronik depo delinmesi sorunu varmış. UAG 50 de, bu motor hakkında çok bilgi edinemedim. Diğer CG'ler ile aynı bloğu mu kullanıyorlar? Bir sorun çıkarır mı bilmiyorum.
Ege ilk motorum sayılır, 4500KM bindim, sıkıştırmazsan aşırı şekilde yolda koymaz, üzmez. 100-150KM gibi yollarda gidebilirsin. Sattığım arkadaş Ispartadan Denizliye sürdü, sadece benim motorda, benzin kokusu vardı. Sonradan kendi kendine geçti. Depo delinmesi diye bir kronik olduğunu çok sanmam, muhtemelen montajla alakalıdır. SFC tavsiye etmiyorum, enjeksiyonlu ve 50cc olduğu için gidişi ona göre, UAG ikinci motor olarak düşünüyordum, muhtemelen diğer CGlerden çok farklı değildir, 150CC olarak alınabiliyor.

Açıkcası yerinde olsam, ben UAG alırdım, hem daha hızlı hem daha güçlü. Bu arada Ege 50 Hız olarak UAG'la rekabet edebilir, düzgün toplandıysa, dişlisi ve karbüratörü ayarlanırsa 100 üstü gidebiliyor.

Unutmadan, Ege az yakıyor baya, UAG ise 150CC yapılınca karbüratöre geçtiği için yakıtı biraz daha yüksek olur.

Ege ilk motorum sayılır, 4500km bindim, sıkıştırmazsan aşırı şekilde yolda koymaz, üzmez. 100-150km gibi yollarda gidebilirsin. Sattığım arkadaş Isparta'dan denizliye sürdü, sadece benim motorda, benzin kokusu vardı. Sonradan kendi kendine geçti. Depo delinmesi diye bir kronik olduğunu çok sanmam, muhtemelen montajla alakalıdır. SFC tavsiye etmiyorum, enjeksiyonlu ve 50CC olduğu için gidişi ona göre, uag ikinci motor olarak düşünüyordum, muhtemelen diğer CG'lerden çok farklı değildir, 150CC olarak alınabiliyor.

Açıkçası yerinde olsam, ben uag alırdım, hem daha hızlı hem daha güçlü. Bu arada ege 50 hız olarak Uag'la rekabet edebilir, düzgün toplandıysa, dişlisi ve karbüratörü ayarlanırsa 100 üstü gidebiliyor.

Unutmadan, ege az yakıyor bayağı, uag ise 150CC yapılınca karbüratöre geçtiği için yakıtı biraz daha yüksek olur.

Teşekkür ederim. Bir tanıdıktan Arora Kasırga alacağım nasipse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı