50 TL civarı oyun önerisi

nsulce7

Picopat
Daha fazla  
Spec: Ops mu? 49TL
A Way Out mu? (şu an) 40TL

Veya bu civarda başka önerebileceğiniz oyun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spec: Ops mu? 49TL
A Way Out mu? (şu an) 40TL

Bir arkadaşınızla konuşun 20 lira o versin 20 lira siz, A Way Out alın. Kalan 20 liranın üzerine de bir şekilde 30 lira koyabilirseniz Spec Ops'u da alın.

A Way Out da tek başınıza oynanmıyor, matchmaking yok. Geliştiricinin söylemi ile "bu özel deneyimi öze birisiyle yaşamınız isteriz. O yüzden tek bir kişi satın alınca diğer arkadaş friend pass/ demosunu indirip satın alanın oyun içinden daveti ile ikiye bölünmüş tek ekran üzerinden Co-op oynayabilirsiniz". Yani mutlaka bir arkadaşınız olmalı ama işin iyi yani oyun onda olmasına gerek yok. 1 ay içinde alırım oynarım derseniz EA Play alın ayrıca It Takes Two ve diğer EA Play oyunlarını oynarsınız.

Spec: Ops mu? 49TL.
A Way Out mu? (şu an) 40TL.

Dishonored, Batman Arkham Knight bundle olabilir, 3 4 oyun veriyor bu fiyata.

Dishonored, Batman Arkham Knight bundle olabilir, 3 4 oyun veriyor bu fiyata.
Sağ olun ikisinide oynadım

A Way Out tercih edin yanına da F. E. A. R Collection alın.

Sağ olun fear collection sepette geriye kalacak parayla seçim yapmaya çalışıyorum

Bir arkadaşınızla konuşun 20 lira o versin 20 lira siz, A Way Out alın. Kalan 20 liranın üzerine de bir şekilde 30 lira koyabilirseniz Spec Ops'u da alın.

Kardeşim ile oynamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…