50 TL Gamepad önerisi

Oyun kolu(Gamepad) almayı düşünüyorum Resident Evil 4, metro 2033 ve metro Last Light gibi hikayeli oyunlar için kullanacağım.
Bütçe 50 TL daha fazla veremem.

Oyun kolu(Gamepad) almayı düşünüyorum Resident Evil 4, metro 2033 ve metro Last Light gibi hikayeli oyunlar için kullanacağım.
Gidip yakınındaki bir bilgisayarcıdan alırsan daha iyi olur herhangi bir sıkıntı çıktığı zaman iade kargo vb uğraşmazsın zaten 50 TL'lik bir ürün arada çok kalite farkı olacağını sanmıyorum.

50 TL bütçeyle iyi bir gamepad bulmak zor. DirectInput kullanan kollar o fiyatta olur genelde. Bazı oyunlar tanımayabilir. Bana kalırsa bütçeyi arttırın. Eğer arttıramam diyorsanız da bu iki modele bakabilirsiniz.

En fazla 60 lira ekran kartı alacağım. Ekstradan para bitmeden en fazla bu kadar. 60 liraya çıkabilirim her oyunda sıkıntı çıkartmadan kullanılabilecek var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…