Merhaba dostlar 50 TL'lik hafif bir gaming mouse almak istiyorum. Hafif olması önemli. FPS oyuncusuyum. Bu arada 50 TL'nin üzerine çıkabileceğimi hiç sanmıyorum, en fazla 60 TL'ye çıkabilirim. Şimdiden sağ olun.
Frisby GX5 FM-G3270K Kablolu Oyun Mouse + Mouse Pad Fiyatı bu fareyi kullanıyorum ve çok memnunum. Altının metal olması çok iyi tepkime vermesine ve de çoğu ortamda kaymasına olanak sağlıyor. Fiyatını daha düşük olarak başka sitelerde bulabilirsin.
Frisby GX5 FM-G3270K Kablolu Oyun Mouse + Mouse Pad Fiyatı bu fareyi kullanıyorum ve çok memnunum. Altının metal olması çok iyi tepkime vermesine ve de çoğu ortamda kaymasına olanak sağlıyor. Fiyatını daha düşük olarak başka sitelerde bulabilirsin.
Yere sürtmeyen? Yere baya bir sürtmekte. Ayrıca evet sensörle alakası yok ama zaten ben tepkime vermesine derken altı plastik olan bir fareye göre daha hızlı ve kolay kayıyor. Daha önce kullandığım mouseların altı genelde pislik tutup takılmasını sağlıyordu. Bu yüzden bence metal ayak daha iyi olur. Fakat onun da küflenmesi bir dert. Bunu kastetmiştim. Tepkime vermesine derken yanlış bir tabir kullanmışım. Bunun için de özür diliyorum.
Arkadaşında dediği gibi biraz daha sabret haşlıklarından ayırıp steelseries, razer gibi markalara yönel hem uzun ömürlü hemde güzel bir performans alırsın