Arkadaşlar 50-100 TL ile bir işe girişmek istiyorum. Örnek vermek gerekirse bazı arkadaşlarım canlı idda oynuyor, bu tarz ufak yatırımlarla yavaş yavaşta olsa paramı arttırıp günlük harçlığımı çıkarabileceğim bir tavsiyeniz var mı ?
Yakın bir arkadaşım 2 hafta önce 4 farklı siteden 10'ar TL ile bitcoin işine girdi. Bugün toplam kazancına baktık 290TL kazanmış yani 250TL karda fakat bana kalırsa boşuna macera olur.
Mesela Ebay'da Toptan satılan ama tanesi 5 $ olan Core 2 Duo E8400 Sahibinden'de 45-50 TL arasında satılıyor. Sende bunun gibi Aliexpress'den çok ucuza bir ürün alıp 1.5 katına satabilirsin.
Mesela Ebay'da Toptan satılan ama tanesi 5 $ olan Core 2 Duo E8400 Sahibinden'de 45-50 TL arasında satılıyor. Sende bunun gibi Aliexpress'den çok ucuza bir ürün alıp 1.5 katına satabilirsin.
T9600 aldım bir süre önce, adam çıkma dedi sorun olmaz dedi, Çin'den aldığı paketle göndermiş. Bir ton sövdüm adama Allah affetsin. Böyle bir işe kalkışacaksanız yalan söylemeyin, kazanacağınız para kulak çınlamasını geçirmeyecektir.
Yakın bir arkadaşım 2 hafta önce 4 farklı siteden 10'ar TL ile bitcoin işine girdi. Bugün toplam kazancına baktık 290TL kazanmış yani 250TL karda fakat bana kalırsa boşuna macera olur.