50 TL ile girişimcilik yapmak

lucha

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 50-100 TL ile bir işe girişmek istiyorum. Örnek vermek gerekirse bazı arkadaşlarım canlı idda oynuyor, bu tarz ufak yatırımlarla yavaş yavaşta olsa paramı arttırıp günlük harçlığımı çıkarabileceğim bir tavsiyeniz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bir arkadaşım 2 hafta önce 4 farklı siteden 10'ar TL ile bitcoin işine girdi. Bugün toplam kazancına baktık 290TL kazanmış yani 250TL karda fakat bana kalırsa boşuna macera olur.

T9600 aldım bir süre önce, adam çıkma dedi sorun olmaz dedi, Çin'den aldığı paketle göndermiş. Bir ton sövdüm adama Allah affetsin. Böyle bir işe kalkışacaksanız yalan söylemeyin, kazanacağınız para kulak çınlamasını geçirmeyecektir.

Yakın bir arkadaşım 2 hafta önce 4 farklı siteden 10'ar TL ile bitcoin işine girdi. Bugün toplam kazancına baktık 290TL kazanmış yani 250TL karda fakat bana kalırsa boşuna macera olur.
Piyasa Ocaktan beri düşüşte nasıl kar etmiş bu kadar? Böyle kötü bir piyasada bu kadar kazanabiliyorsa helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…