aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 30 Nisan 2021 #11 Kwak dedi: Siz bilirsiniz alırken önünüze atlayıp durduramam. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Konu sahibi ışıklı olursa iyi olur demiş. Konu sahibi ışıklı ve kalitesiz bir klavyedense ışıksız ve kaliteli bir klavyeyi tercih eder.
Kwak dedi: Siz bilirsiniz alırken önünüze atlayıp durduramam. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Konu sahibi ışıklı olursa iyi olur demiş. Konu sahibi ışıklı ve kalitesiz bir klavyedense ışıksız ve kaliteli bir klavyeyi tercih eder.
Pool_Dead Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 285 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #12 Şok marketten yedek olarak 35-40 TL ye almıştım Philips klavye. Klavyesi bozulunca kardeşim kullanmaya başladı ve memnun kaldı. Oyun için iyi bir klavye değil ama kullanımı rahat en azından.
Şok marketten yedek olarak 35-40 TL ye almıştım Philips klavye. Klavyesi bozulunca kardeşim kullanmaya başladı ve memnun kaldı. Oyun için iyi bir klavye değil ama kullanımı rahat en azından.