50 TL klavye önerisi

Bütçe
50 TL

TarumarEdici

Hectopat
Öncelikle selamlar. Uzun yıllardır kullandığım klavyem bozulmuş durumda. Bilgisayarım kötü olduğundan dolayı çok bütçe ayırmayı düşünmüyorum, fiyat performans ürünlerini bulmaya çalışıyorum. Aşağıdaki linklerden hangisini almalıyım, deneyimlerinizi aktarabilirsiniz. Eğer maksimum 50 TL klavye öneriniz varsa alabilirim.

Everest KB-700, Everest KB-410, Everest KB-1002, Everest KB-871U, Polosmart Psk01 104

Hocam 100 TL'nin altındaki çoğu klavye şans ürünüdür. Gözünüze ve bütçenize uygun geleni alın derim.

Bu fiyatta kaliteli klavye maalesef ki yok. Çok uzun ömürlü olacaklarını zannetmiyorum ve atacağım önerim değildir. Sadece bu fiyat bandında alınabileceklerdendir. Düşük bütçede bu klavyeden alan kardeşlerimiz çok olmuştu aşırı sıkıntı yaşadıklarını görmedim. Tuş silinme vs oluyormuş haliyle. 10TL daha arttırırsanız hem ledlerinden dolayı ışıksız klavyelere göre daha iyi bir görüntü olur.

Piranha markasıyla hiç güzel bir geçmişim yok, almayı düşünmüyorum. Yine de teşekkürler.

Mesela hocam? Hangi özelliği daha iyidir?

Bu bu bütçede herhangi bir özellik beklyorsanız ikisinde ışıklı olması dışında buyurun siz tavsiye verin. Sadece dexim klavyesini kullanmış biri olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…