boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #11 ekrem816 dedi: @boragoktug hocam böyle bir şey söz konusu mu acaba var mı böyle bir ürün? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu usb ile direk bağlananlarda kumanda olmuyo baktığıma göre ama belki olanlarıda vardır kesin bişi diyemem. zahidbolat dedi: Bora benim anakartımda 4 pin RGB girişi olmadığı için USB ile bağlamam lazım. Senin kumandalı attığın ürün 4 pinden USB ye dönüştürücüsü var mı? Cevaplarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... dediğiniz aparat bumu acaba led in girişini usb ye dönüştüren aparat. Dosya Ekleri 12.PNG 46,8 KB · Görüntüleme: 50
ekrem816 dedi: @boragoktug hocam böyle bir şey söz konusu mu acaba var mı böyle bir ürün? Genişletmek için tıkla... Sanırım bu usb ile direk bağlananlarda kumanda olmuyo baktığıma göre ama belki olanlarıda vardır kesin bişi diyemem. zahidbolat dedi: Bora benim anakartımda 4 pin RGB girişi olmadığı için USB ile bağlamam lazım. Senin kumandalı attığın ürün 4 pinden USB ye dönüştürücüsü var mı? Cevaplarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... dediğiniz aparat bumu acaba led in girişini usb ye dönüştüren aparat.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 7 Mayıs 2019 #12 boragoktug dedi: Sanırım bu usb ile direk bağlananlarda kumanda olmuyo baktığıma göre ama belki olanlarıda vardır kesin bişi diyemem. dediğiniz aparat bumu acaba led in girişini usb ye dönüştüren aparat. Genişletmek için tıkla... Telefondan kontrol edebiliyor muyuz peki?
boragoktug dedi: Sanırım bu usb ile direk bağlananlarda kumanda olmuyo baktığıma göre ama belki olanlarıda vardır kesin bişi diyemem. dediğiniz aparat bumu acaba led in girişini usb ye dönüştüren aparat. Genişletmek için tıkla... Telefondan kontrol edebiliyor muyuz peki?
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #13 zahidbolat dedi: Telefondan kontrol edebiliyor muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Bu üründe olabilceğini sanmıyorum ama vardır gene başka ürünlerde
zahidbolat dedi: Telefondan kontrol edebiliyor muyuz peki? Genişletmek için tıkla... Bu üründe olabilceğini sanmıyorum ama vardır gene başka ürünlerde
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 7 Mayıs 2019 #14 boragoktug dedi: Sanırım bu usb ile direk bağlananlarda kumanda olmuyo baktığıma göre ama belki olanlarıda vardır kesin bişi diyemem. dediğiniz aparat bumu acaba led in girişini usb ye dönüştüren aparat. Genişletmek için tıkla... Evet budur. Kablosunu bulabilir misiniz ben bulamadım.
boragoktug dedi: Sanırım bu usb ile direk bağlananlarda kumanda olmuyo baktığıma göre ama belki olanlarıda vardır kesin bişi diyemem. dediğiniz aparat bumu acaba led in girişini usb ye dönüştüren aparat. Genişletmek için tıkla... Evet budur. Kablosunu bulabilir misiniz ben bulamadım.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #15 zahidbolat dedi: Evet budur. Kablosunu bulabilir misiniz ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Valla bende fazla bilmiyorum bildiklerimi paylaştım.
zahidbolat dedi: Evet budur. Kablosunu bulabilir misiniz ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Valla bende fazla bilmiyorum bildiklerimi paylaştım.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 7 Mayıs 2019 #16 boragoktug dedi: Valla bende fazla bilmiyorum bildiklerimi paylaştım. Genişletmek için tıkla... Bir tane ürün buldum Triline diye, bunu alacağım. Triline RGB LED yazın çıkar.
boragoktug dedi: Valla bende fazla bilmiyorum bildiklerimi paylaştım. Genişletmek için tıkla... Bir tane ürün buldum Triline diye, bunu alacağım. Triline RGB LED yazın çıkar.
boragoktug Kilopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #17 zahidbolat dedi: Bir tane ürün buldum Triline diye, bunu alacağım. Triline RGB LED yazın çıkar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
zahidbolat dedi: Bir tane ürün buldum Triline diye, bunu alacağım. Triline RGB LED yazın çıkar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır