samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #11 Bence de böyle daha iyi. Öneriler ve bilgilendirmeler için herkese teşekkür ediyorum. Büyük ihtimal TD-8840T'yi alacağım.
Bence de böyle daha iyi. Öneriler ve bilgilendirmeler için herkese teşekkür ediyorum. Büyük ihtimal TD-8840T'yi alacağım.
R-vizyon Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 729 Makaleler 3 3 Temmuz 2014 #12 Şimdiden hayırlısı olsun diyelim. Almakta kararlı isen bu cihazın da kullanıcısını üzeceğini düşünmüyorum. Bütçeni yukarı çekebilirsen diğer seçeneklere göz atmayı unutma.
Şimdiden hayırlısı olsun diyelim. Almakta kararlı isen bu cihazın da kullanıcısını üzeceğini düşünmüyorum. Bütçeni yukarı çekebilirsen diğer seçeneklere göz atmayı unutma.