50 TL Mouse Önerisi

O bütçede Everest'ten başka pek bir alternatifin yok.
Mutlaka -50 TL olacaksa SGM-X6 olabilir.
10 TL artırabilirsen, Monster Pusat v1 olabilir, ki Everest alacağına bunu almak daha mantıklı.
25 TL artırabilirsen, ki en iyisi bu olur. Kendimde kullandığım Bloody v3 öneririm.
O kadar çıkamam, hatta daha da ucuz olsun, idarelik istiyorum dersen de, 20 TL'ye FG Tech Scorpion alabilirsin.

Şimdi farkettim. S daha güncel bir model, indirimlerle beraber aynı fiyata düşüyorken, G300 alınmamalı bence.
Yalnız farkettiysen G300'e Tükendi diyor. Hatta ben piyasadan çektiler diye biliyorum, güncel versiyonu olan G300S satışta şu an.

Cok rahat farkli yerlerden alinir. Telefondan girdigim icim o kismini gormemisim. Daha guncel surumu icin 2 kat fark verilir mi? Ikisinide kullanmisligim var aynilar.

O da alınmamalı zaten, indirimle 60TL'ye düşüyor, ondan bahsettim. Daha 1-2 hafta önce ben Mouse ararken 60TL'ye inmişti Hepsiburada'da, ben 75'e Bloody v3 aldım.
G300 serisi başlarda hoşuma gitmişti ancak gidip yerine gördükten sonra fikrim değişti. Ergonomi sıfır. Bence çok rahatsız edici, kullanmak için elinizin mutlaka küçük olması gerekiyor.

İfadeler: EBK
Aslinda ergonomisi kotu degil, fare bir sure sonra tutusunuzu degistiriyor. Fingertip icin tasarlanmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…