Arkadaşlar benim Mouse'um bozuldu, elimde Everest ile Rampage'in ortak yaptığı KM-RX8 seti vardı. Fare büyüklüğü elime oturuyordu. Bu fiyata bir mouse önerir misiniz?
Arkadaşlar benim Mouse'um bozuldu, elimde Everest ile Rampage'in ortak yaptığı km-RX8 seti vardı. Fare büyüklüğü elime oturuyordu. Bu fiyata bir mouse önerir misiniz?
Logitech 910 005004 M100 Usb Mouse Beyaz özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
www.teknosa.com
Bu Mouse'u alırsanız Logitech kalitesini tadarsınız
Inca ve Trust'ın mouseları var kablosuz onlara bakabilirsiniz ancak Logitech kadar kaliteli değiller.
50TL civarina alacaginiz tum mouselarda fiyati kismak icin malzemeyi kucultuyorlar. Bu arada ele sigiyor bu mouse. 24-25CM ise eliniz 100TL bandina cikmaniz gerekiyor.
Arkadaşlar benim Mouse'um bozuldu, elimde Everest ile Rampage'in ortak yaptığı KM-RX8 seti vardı. Fare büyüklüğü elime oturuyordu. Bu fiyata bir mouse önerir misiniz?
Uzun mouse almak istiyorsanız bütçe arttırmanız lazım. Bütçe arttırabilirseniz ve eline sığarsa benim de kullandığım Logitech M238 Doodle Mouse alabilirsiniz 100TL'ye. Ben aldığımda 67TL'idi.
Hocam Preo ürünlerini kullanıyorum, kullandım. Kaliteleri üründen ürüne değişiyor ve yüksek ihtimalle attığınız mouse iyidir. Benim aldığım M04 Preo kablosuz mouse 5-6 ay sonra bozuldu. Preo kulaklık kulak üstü aldığım ise hala cayır cayır çalışıyor. Mousepad olarak da Preo kullanıyorum kaliteli ve kir tutmuyor. Kaliteleri üründen ürüne değişiyor. Ancak attığınız mouse tükenmiş