50 TL mouse

CamiAdam

Kilopat
Arkadaşlar benim Mouse'um bozuldu, elimde Everest ile Rampage'in ortak yaptığı KM-RX8 seti vardı. Fare büyüklüğü elime oturuyordu. Bu fiyata bir mouse önerir misiniz?

Arkadaşlar benim Mouse'um bozuldu, elimde Everest ile Rampage'in ortak yaptığı km-RX8 seti vardı. Fare büyüklüğü elime oturuyordu. Bu fiyata bir mouse önerir misiniz?

Bu Mouse'u alırsanız Logitech kalitesini tadarsınız
Inca ve Trust'ın mouseları var kablosuz onlara bakabilirsiniz ancak Logitech kadar kaliteli değiller.

Preo mmx7 hem ışıklı DPI ayarları da var mause pad ile beraber geliyor gayet güzel 2 senedir kullanıyorum efsane.

Arkadaşın bozulan Mouse'u Everest zaten niye tekrardan Everest önerdiniz? Everest almak parayı çöpe atmak demek. Işıklı mışıklı, Gaming, butonlu mouse diye kaliteden feragat edilmemeli.

Preo mmx7 hem ışıklı DPI ayarları da var mouse pad ile beraber geliyor gayet güzel 2 senedir kullanıyorum efsane.

Hocam Preo ürünlerini kullanıyorum, kullandım. Kaliteleri üründen ürüne değişiyor ve yüksek ihtimalle attığınız mouse iyidir. Benim aldığım M04 Preo kablosuz mouse 5-6 ay sonra bozuldu. Preo kulaklık kulak üstü aldığım ise hala cayır cayır çalışıyor. Mousepad olarak da Preo kullanıyorum kaliteli ve kir tutmuyor. Kaliteleri üründen ürüne değişiyor. Ancak attığınız mouse tükenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…