victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2022 #1 Merhaba, 50 TL mousepad alacağım, daha önce mousepad kullanmadım. Masayı kaplayan mousepadlerden istemiyorum. Çok küçük boyutlarda istemiyorum. LoL Apex Legends Dying Light tarzı oyunlar oynuyorum.
Merhaba, 50 TL mousepad alacağım, daha önce mousepad kullanmadım. Masayı kaplayan mousepadlerden istemiyorum. Çok küçük boyutlarda istemiyorum. LoL Apex Legends Dying Light tarzı oyunlar oynuyorum.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.782 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 17 Mart 2022 #2 Xrades'in bütçene uygun olan mouse Pad'lerine bakabilirsin. Kardeşime xrades yerine aynı fiyata farklı markadan aldım ve berbat. Aynı fiyattı ikisi de, xrades gerçekten güzel ürünler ürettiriyor.
Xrades'in bütçene uygun olan mouse Pad'lerine bakabilirsin. Kardeşime xrades yerine aynı fiyata farklı markadan aldım ve berbat. Aynı fiyattı ikisi de, xrades gerçekten güzel ürünler ürettiriyor.
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 17 Mart 2022 #3 victoryyy dedi: Merhaba, 50 TL mouse pad alacağım, daha önce mouse pad kullanmadım. Masayı kaplayan mousepadlerden istemiyorum. Çok küçük boyutlarda istemiyorum. LoL Apex Legends Dying Light tarzı oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Rampage mouse pad a bakabilirsiniz 70x30 olanını kullanıyorum memnunum
victoryyy dedi: Merhaba, 50 TL mouse pad alacağım, daha önce mouse pad kullanmadım. Masayı kaplayan mousepadlerden istemiyorum. Çok küçük boyutlarda istemiyorum. LoL Apex Legends Dying Light tarzı oyunlar oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Rampage mouse pad a bakabilirsiniz 70x30 olanını kullanıyorum memnunum
2 266451 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 301 Çözümler 2 17 Mart 2022 #4 Bende xrades kullanıyorum ve çok memnunum. Nedense xradesin küçük boyutlu mouse padını bulamadım. Ama sana bunu önerebilirim.
Bende xrades kullanıyorum ve çok memnunum. Nedense xradesin küçük boyutlu mouse padını bulamadım. Ama sana bunu önerebilirim.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.552 Çözümler 1 18 Mart 2022 #5 Rehber: Her bütçeye göre mouse pad önerisi www.technopat.net
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #6 nazario9 dedi: Rehber: Her bütçeye göre mouse pad önerisi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İstediğim boyutlar yok maalesef.
nazario9 dedi: Rehber: Her bütçeye göre mouse pad önerisi www.technopat.net Genişletmek için tıkla... İstediğim boyutlar yok maalesef.