Tom Ganks Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 111 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2017 #1 Lenovo Idepad 310 (15IKB) dizüstüme soğutucu arıyorum. 50TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2017
overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 9 Ağustos 2017 #2 Tom Ganks dedi: Lenovo Idepad 310 (15IKB) dizüstüme soğutucu arıyorum. 50TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Notebook soğutucu değil de termal macunu değiştirirsen çok daha etkili sonuçlar elde edersin.
Tom Ganks dedi: Lenovo Idepad 310 (15IKB) dizüstüme soğutucu arıyorum. 50TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Notebook soğutucu değil de termal macunu değiştirirsen çok daha etkili sonuçlar elde edersin.
Tom Ganks Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 111 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #3 overclocker phiko dedi: Notebook soğutucu değil de termal macunu değiştirirsen çok daha etkili sonuçlar elde edersin. Genişletmek için tıkla... Laptop daha 1 aylık
overclocker phiko dedi: Notebook soğutucu değil de termal macunu değiştirirsen çok daha etkili sonuçlar elde edersin. Genişletmek için tıkla... Laptop daha 1 aylık
overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 12 Ağustos 2017 #4 Tom Ganks dedi: Laptop daha 1 aylık Genişletmek için tıkla... Iyi de en uyduruk termal macunu kullanıyorlar.
Tom Ganks dedi: Laptop daha 1 aylık Genişletmek için tıkla... Iyi de en uyduruk termal macunu kullanıyorlar.