Başlıkta yazdığı gibi toplam 50 TL'ye alınabilecek oyunlar önerir misiniz? 2D ve Indie oyunları sevmiyorum, şimdiden belirteyim. Ayrıca sistemim bütün oyunları açar.
Metro Redux dışında bütün oyunlar var hocam sağ olun yine de.Dying Light Definite Edition
Batman Arkham Collect
GTA IV
Metro: Last Light
Metro Redux
L4D2
Bunlardan kendine liste yapabilirsin.
Gamepass üyeliğiniz yoksa High On Life öneririmMetro Redux dışında bütün oyunlar var hocam sağ olun yine de.
Sarar mı? 50 TL'ye birden fazla oyun almadığıma değer mi değmez mi?Gamepass üyeliğiniz yoksa High On Life öneririm
game passin varsa ordan oynarsin.Sarar mı? 50 TL'ye birden fazla oyun almadığıma değer mi değmez mi?
Game pass'im yok, hocam sizce Bioshock Collection'un içinde "mükemmel" denilecek oyunlar var mı?Oyun: Steam yaz indirimlerinde 20 TL altı 130 oyun
İyi günler. Sizin için Steam yaz indirimlerinde gayet düşük fiyatlara düşen 20 TL altı 130 oyunu listeledim. Bu listede her çeşit oyun bulunmakta. İstediğiniz türdeki oyunu illaki bulacaksınız. Aşağıda verdiğim oyunlar, fiyatına göre düşükten yükseğe sıralanmıştır. Oyunlar ile ilgili fotoğraflar...www.technopat.net
game passin varsa ordan oynarsin.
Başlıkta yazdığı gibi toplam 50 TL'ye alınabilecek oyunlar önerir misiniz? 2D ve ındie oyunları sevmiyorum, şimdiden belirteyim. Ayrıca sistemim bütün oyunları açar.
Game Pass'im yok, hocam sizce BioShock Collection'un içinde "mükemmel" denilecek oyunlar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.