Hocam o fiyata oyuncu mouse'u bulamazsınız. Rampage modellerine göz atabilirsiniz.En fazla 50 TL olmak üzere bana bir oyuncu mouse önerir misiniz? Ama başka fiyatlarda önermeyin.
O paraya bu var, milli mouse'umuz.Everest SGM-X7 Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatı
Everest SGM-X7 Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kardeş sakın everest almayın geçen hafta aynı modelo buradaki bilgisayarcıdan aldım mouse titreyerek kayıyor everest iyi deyilO paraya bu var, milli mouse'umuz.Everest SGM-X7 Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatı
Everest SGM-X7 Kablolu Oyuncu Mouse + Mouse Pad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben zaten bu mouse 2 yıldır bunu kullanıyordum daha geçen sinirlendim kırdım ama güzel bir marka ben soranlara tavsiye ediyorum.Ama bu sefer başka mouse almayı düşünüyorum başka öneriniz varmı?Sgm-x7 kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sgm-x7'den Rampage Centaur'a geçtim oh be dünya varmış dedim resmen. Özellikle sinirli oyuncuysanız x7'yi 2 günde kırarsınız. Ve ayrıca çok kaba bir mouse.
En fazla 50 TL olmak üzere bana bir oyuncu mouse önerir misiniz? Ama başka fiyatlarda önermeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.