50 TL uçlu kalem onerisi

acar92

Hectopat
0.7 uçlu kalem arıyorum tek istediğim abuk subuk bozulmasın yeter. Bıktım artık hep alıp duruyorum bozuluyor para israfı oluyor. Bir de fena kalem çevirme hastasıyım durmadan şekilli şekilli hareketler yapıyorum ona da uygun bir kalem önerir misiniz? 50 liraya kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
0.7 uçlu kalem arıyorum tek istediğim abuk subuk bozulmasın yeter. Bıktım artık hep alıp duruyorum bozuluyor para israfı oluyor. Bir de fena kalem çevirme hastasıyım durmadan şekilli şekilli hareketler yapıyorum ona da uygun bir kalem önerir misiniz? 50 liraya kadar çıkabilirim.
Pensan My-IQ. Mükemmel bir kalem.

Rotring'in uç kısmı çok ince. Uç takmak ve içeride kalan ucu çıkarmak tam bir işkence. Ucu takarken sıyırması da var. Rotring önermem. 6 Yıldır Faber Castell Tri Click kullanıyorum hala ilk hali gibi sağlam fakat görüntüsü biraz çocuksu. Faber Castell Grip 1345-1347 öneririm bir kaç gün sonra bu kaleme geçmeyi düşünüyorum. Ek olarak Faber Castell Grip 1345-1347 bugün denediğime göre hem çok sağlam duruyor hem dehayli hafif bir kalem. Benim de kalem çevirme huyum var ve rahatlıkla çevrilebileceğini düşünüyorum.
Link 1
Link 2

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı