Öncelikle nerede nasıl kullanacağınızı belirtirseniz ona göre önerebiliriz. Mesela Hackintosh sistemde kullanacam, Linux sistemde kullanacam ve oda içindeki kablosuzu almak için gibi gibi50 TL civarı güzel bir WiFi adaptör önerebilir misiniz?
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Masaüstü bilgisayarıma Wi-Fi bağlayabilmek için.Öncelikle nerede nasıl kullanacağınızı belirtirseniz ona göre önerebiliriz. Mesela Hackintosh sistemde kullanacam, Linux sistemde kullanacam ve oda içindeki kablosuzu almak için gibi gibi
yeni bir sistem kurdum o bilgisayarda değilim şu an.Özellikleri mi gerekli adaptör için ? Öyleyse hangi özelliğini yazmalıyım işlemci vs ?Arkadaş Windows kullanıyor profilden belli.
evet windows içinHayır, mesela Linux kullanacaksanız her adaptör uymayabiliyor onu anlatmak istemişler. Siz adaptörü Windows'da mı kullanacaksınız?
Hocam amacınız çekim kuvvetini artırmak mı yoksa modem yakınsa kablo yerine kablosuz mu kullanmak. Ayrıca her kablosuz adaptör her işletim sisteminde çalışmaz. Windows kullanacaksanız sorun yok da Linux dağıtımlarından birini veya Hackintosh kullanacaksanız işletim sistemlerine uyumlu donanımlar tercih etmeniz gerebilir. Mesela Uyumlu Adaptörler bunları inceleyebilirsiniz. Almanız için demiyorum uyumlu olup olmaması konusunu anlamanız için sizinle paylaştım.Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Masaüstü bilgisayarıma Wi-Fi bağlayabilmek için.
yeni bir sistem kurdum o bilgisayarda değilim şu an.Özellikleri mi gerekli adaptör için ? Öyleyse hangi özelliğini yazmalıyım işlemci vs ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.