50 TL Wi-Fi Adaptör Önerisi

Öncelikle nerede nasıl kullanacağınızı belirtirseniz ona göre önerebiliriz. Mesela Hackintosh sistemde kullanacam, Linux sistemde kullanacam ve oda içindeki kablosuzu almak için gibi gibi
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Masaüstü bilgisayarıma Wi-Fi bağlayabilmek için.
Arkadaş Windows kullanıyor profilden belli.
yeni bir sistem kurdum o bilgisayarda değilim şu an.Özellikleri mi gerekli adaptör için ? Öyleyse hangi özelliğini yazmalıyım işlemci vs ?

Hayır, mesela Linux kullanacaksanız her adaptör uymayabiliyor onu anlatmak istemişler. Siz adaptörü Windows'da mı kullanacaksınız?

Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Masaüstü bilgisayarıma Wi-Fi bağlayabilmek için.

yeni bir sistem kurdum o bilgisayarda değilim şu an.Özellikleri mi gerekli adaptör için ? Öyleyse hangi özelliğini yazmalıyım işlemci vs ?
Hocam amacınız çekim kuvvetini artırmak mı yoksa modem yakınsa kablo yerine kablosuz mu kullanmak. Ayrıca her kablosuz adaptör her işletim sisteminde çalışmaz. Windows kullanacaksanız sorun yok da Linux dağıtımlarından birini veya Hackintosh kullanacaksanız işletim sistemlerine uyumlu donanımlar tercih etmeniz gerebilir. Mesela Uyumlu Adaptörler bunları inceleyebilirsiniz. Almanız için demiyorum uyumlu olup olmaması konusunu anlamanız için sizinle paylaştım.

Edit:

Windows bir sistemde kullanacağınızı belirtmişsiniz. Eğer ki modem odanızda ise ADAPTÖR bu ürün işinizi görür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı