50 TL Wi-Fi adaptörü önerisi

Mi Wi-Fi repearter Pro ile yap kardeşim gayet iyi bir kablosuz yönlendirici.
Xiaomi Mi Wi-Fi repearter Pro 99 TL'ye falan var ama hızlı ve güzel.

@m3081 Gayet güzel dediğiniz cihaz 300mbps interneti 13mbps'e düşürüyor. Gayet güzel değil. Basit bir çözüm. Arkadaşın tek sıkıntısı telefonuna internet sağlamaksa dediğini yapması daha mantıklı.

Pinginiz örn. kablo ile 15 ms ise adaptor ile 30-40 belki daha fazla eğer ping sorununuz varsa daha kötü olur ama yinede siz bilirsiniz eğer mesafeleri yakın olursa bi ihtimal işe yarar

Evet ama benim bilgisayarım yorumumda da belirtiğim üzere masaüstü yani laptop değil. Teşekkür ederim yine de.

Wi-Fi anteni ile mobil etkin nokta oluyor.
Arkadaş Windows 10'daki mobil etkin noktayı nasıl kullanırım diye soruyor yani.
Evet ama benim bilgisayarım yorumumda da belirtiğim üzere masaüstü yani laptop değil. Teşekkür ederim yine de.

Mi Wi-Fi repearter Pro kurulumu da kolay çok yerde kaplamıyor.

Bir Wi-Fi adaptörü ile olabilir siz Ethernet'ten bağlanır Wi-Fi'dan paylaşırsınız.

Son düzenleme:
herhangi bir wifi adaptörü verici görevi yapabilir mi? benim bildiğim onların görevi hazır bir wifi ağına bağlanmak yani alıcı olmak

Herhangi bir Wi-Fi adaptörü verici görevi yapabilir mi? Benim bildiğim onların görevi hazır bir Wi-Fi ağına bağlanmak yani alıcı olmak.

Yapabilir Microsoft sitesinde öyle yazıyor ve Wi-Fi anteni fark etmez çünkü Wi-Fi antenleri hem veri alabiliyor hem de verebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…