Winchester67 Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 576 4 Mayıs 2023 #11 Bigby WoIf dedi: MP9 | biyolojik sızıntı. M4A1-S | gazoz. Galil-ar | taş soğuğu (50 liradan biraz daha fazla olabilir) USP-s | anımsama. GLOCK-18 | gelincik. Çıkartma yapıştırarak silahlarınızı özelleştirmenizi de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Glock ve USP bayağı iyiymiş.
Bigby WoIf dedi: MP9 | biyolojik sızıntı. M4A1-S | gazoz. Galil-ar | taş soğuğu (50 liradan biraz daha fazla olabilir) USP-s | anımsama. GLOCK-18 | gelincik. Çıkartma yapıştırarak silahlarınızı özelleştirmenizi de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Glock ve USP bayağı iyiymiş.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.106 Çözümler 8 4 Mayıs 2023 #12 kaane dedi: Hangi silah olacağına bakmadan güzel görünen oynamalık skin olarak şunları önerebilirim: AWP | Acheron (Az Aşınmış) AUG | Momentum (Görevde Kullanılmış) USP-S | Cyrex (Görevde Kullanılmış) MP9 | Besin Zinciri (Görevde Kullanılmış) Genişletmek için tıkla... AWP ölüm daha mantıklı sanki? Bazı Önerilerim: AK-Elite Build AWP-Ölüm SG553-Kara kanat( skin pahalı değil ancak gözüme hoş geldiği için ekledim)
kaane dedi: Hangi silah olacağına bakmadan güzel görünen oynamalık skin olarak şunları önerebilirim: AWP | Acheron (Az Aşınmış) AUG | Momentum (Görevde Kullanılmış) USP-S | Cyrex (Görevde Kullanılmış) MP9 | Besin Zinciri (Görevde Kullanılmış) Genişletmek için tıkla... AWP ölüm daha mantıklı sanki? Bazı Önerilerim: AK-Elite Build AWP-Ölüm SG553-Kara kanat( skin pahalı değil ancak gözüme hoş geldiği için ekledim)
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Mayıs 2023 #13 Eldrithc dedi: AWP ölüm daha mantıklı sanki? Bazı Önerilerim: AK-Elite Build AWP-Ölüm SG553-Kara kanat( skin pahalı değil ancak gözüme hoş geldiği için ekledim) Genişletmek için tıkla... Acheron bence bahsettiğiniz skinden daha iyi koleksiyon olarak. Görünüşte tartışılır ben Acheron derim yine.
Eldrithc dedi: AWP ölüm daha mantıklı sanki? Bazı Önerilerim: AK-Elite Build AWP-Ölüm SG553-Kara kanat( skin pahalı değil ancak gözüme hoş geldiği için ekledim) Genişletmek için tıkla... Acheron bence bahsettiğiniz skinden daha iyi koleksiyon olarak. Görünüşte tartışılır ben Acheron derim yine.
Bigby WoIf Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 516 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #14 Winchester67 dedi: Glock ve USP bayağı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Evet ve en çok gördüğünüz silahlar onlar.
Winchester67 dedi: Glock ve USP bayağı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Evet ve en çok gördüğünüz silahlar onlar.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.106 Çözümler 8 4 Mayıs 2023 #15 kaane dedi: Acheron bence bahsettiğiniz skinden daha iyi koleksiyon olarak. Görünüşte tartışılır ben Acheron derim yine. Genişletmek için tıkla... Hem değerlenme hem kalite hem görünüş olarak her türlü ölüm bence ama fikirler farklı olabilir tabii
kaane dedi: Acheron bence bahsettiğiniz skinden daha iyi koleksiyon olarak. Görünüşte tartışılır ben Acheron derim yine. Genişletmek için tıkla... Hem değerlenme hem kalite hem görünüş olarak her türlü ölüm bence ama fikirler farklı olabilir tabii