50 TL'ye GTA 5 Key buldum

Efe8979

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'de zamanında bedava dağıtılmıştı yani 50TL fazla 20-30TL'ye bulabilirsiniz ama ne kadar güvenilir olur bilemem.

Benim bir arkadaşım böyle bir siteden RDR 2 aldı ve aynı RDR 2 hesabından söylediğine göre en az 10 kişi girip çıkıyordu çok zor oynuyordu.

20 TL Steam cüzdan koduna Epic Games hesabı olarak verebilirim. Mail her şey bana ait. Elimde 5 adet var.

Hocam hiç risk almayın, social club olayı filan var, siz en iyisi bence satın alın indirime girdiğinde.

Açıklamada Epic Games hesabı verildiği yazmış. Yani Key değil.

Onu görmemişim.
Epic Games'de zamanında bedava dağıtılmıştı yani 50TL fazla 20-30TL'ye bulabilirsiniz ama ne kadar güvenilir olur bilemem.

Onu kaçırmışım
Ucuza satılması garip değil, hesapları peraken de olarak satıyorlar.

Bu arada konu bozulucak ama Win 10 Pro Key'i OEM olrak neden ucaza satıyorlar çünkü
Dijital ürünler Türkiye'de yeni yaygınlaşan bir satış türü. Sadece mail ortamında veya Dijital iletişim ortamlarından paylaşıldığı için Kargo Ücreti, Telif Ücreti, Gümrük vergisi, Özel tüketim vergisi, Bandrol Ücretleri olmadığı için fiyatlar ucuz. Demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…