Alıcı 50 TL'ye Kadar Ekran Kartı

MasterWeb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

50 TL'ye kadar olan ekran kartı arıyorum.

Cevap yazarken ürünle ilgili tüm bilgileri belirtin lütfen. (O.C yapıldı mı, Coil Whine vb. sorun vsr mı, ne zaman nereden alındı, garantisi devam ediyor mu?)

Teşekkürler.

50 TL'ye ekran kartı mı olur kardeş yapma gözünü seveyim En az bi 350 TL çıkarman lazım gözden 2. el içi sıfır alacaksan 500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende var. Bir an önce satıp yenisini almak istiyorum zaten.

5 dakika sonra tüm özelliklerini yazacağım.

Nvidia GeForce GF8400GS 512 MB, DDR2, 64 bit, 667MHz. Hiçbir sorunu yoktur, 2010 yılında alınmıştır ki, bu fiyata garantisi olması zor. Süresi doldu.

Alıcı diyor ama satıcı demiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
50 TL'ye ekran kartı mı olur kardeş yapma gözünü seveyim En az bi 350 TL çıkarman lazım gözden 2. el içi sıfır alacaksan 500.

Eski bir ekran kartı istiyoruz tabii ki. Gidip de bu fiyata 980 Ti istemiyoruz.

GS serisi GT serisinden kötüdür. GT deseydin düşünürdüm. Teşekkürler.

Not: Geforce GT serisi ve AMD HD 5xxx serisi daha iyi olur.

Elimde ASUS EN8500GT var.
DDR2 512mb
Temiz oc yapılmamış bir ekran kartı.
3 yıl öncesine kadar olan oyunları rahat oynayabilirsiniz, 1080p film izleyebilirsiniz. Onun haricinde sorunsuzca 3d modelleme programlarını (Autocad, Catia, SolidWorks, Creo) çalıştırabilirsiniz. Garantisi devam etmiyor. Fiyatım 45 lira.

Elimde bir kart daha var, şu anda bilgisayarın üzerinde takılı.
ASUS EAX550 512mb 128bit DDR ekran kartı.
Bu da iyi durumda şu anda bilgisayarın üzerinde takılı 2048x1536 kadar çözünürlük destekliyor. VGA DVI ve S-Video çıkışları var.
Bunun da garantisi devam etmiyor. Fiyatım 30 lira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…