Bu banttaki en iyi kulaklık Xiaomi Piston. Yaklaşık 6 aydır aktif olarak kullanıyorum ve hiçbir problem çıkmadı. Kalitesiz çıkmasına bir şey diyemem ancak bozulma konusu senin sorunun diye düşünüyorum. Saçma sapan iki güne çöpe gidecek plastik parçalarını kullanmak istemiyorsan yapabileceğin iki şey var. Tekrar Xiaomi Piston alıp daha dikkatli kullanmak ya da bütçeni yükseltip aşağıdaki modellere bakmak.
JBL C100SIUWHT Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık CT IE Beyaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Sony MDR-EX15APB Kulakiçi Siyah Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Philips SHE3550WT Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu arada, internetten alıyorsan doğru yerden aldığından emin ol. Kendime aldığım Xiaomi Piston'dan kardeşime de alacaktım. Daha ucuz bir satıcı gördüm, ne olacak ki diyip aldım siyahını. Başta farketmedim ancak arkadaşımda da aynı modelden vardı ve onunki mat olmasına rağmen kardeşiminki parlak siyahtı. Şüphelenince umursamayıp dikkat etmediğimiz kodu internette okuttum, ürünün orijinal olmadığını öğrendim.