millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 5 Nisan 2020 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi İngilizce 50 TL'ye klavye arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.307 Çözümler 5 5 Nisan 2020 #2 Bütçeyi biraz arttırabilirseniz bunu öneririm.
millimeter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.037 Çözümler 1 Yer War Thunder evreni 5 Nisan 2020 #3 slrofw dedi: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim. Önerebileceğiniz başka klavye var mı acaba? slrofw dedi: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim önerdiğiniz klavye Türkçe İngilizce değil. Son düzenleme: 5 Nisan 2020
slrofw dedi: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim. Önerebileceğiniz başka klavye var mı acaba? slrofw dedi: Bütçeyi biraz arttırabilirseniz bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim önerdiğiniz klavye Türkçe İngilizce değil.