C caner GmG Hectopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #1 Bütçem 50 TL. Çoğu zaman oyun videosu çekeceğim. Sesimin kaliteli çıkmasını istiyorum. Sesi Audacity'le kaydedeceğim. Nasıl bir mikrofon almalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2015
Bütçem 50 TL. Çoğu zaman oyun videosu çekeceğim. Sesimin kaliteli çıkmasını istiyorum. Sesi Audacity'le kaydedeceğim. Nasıl bir mikrofon almalıyım ?
O oyunkafalı Hectopat Katılım 27 Eylül 2014 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #2 Bu ikisinden fiyatı sana uygun olanı al derim. www.vatanbilgisayar.com: Snopy Rampage SN-R3 Siyah Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com: Snopy Rampage SN-R4 Siyah Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Vatan Bilgisayar
Bu ikisinden fiyatı sana uygun olanı al derim. www.vatanbilgisayar.com: Snopy Rampage SN-R3 Siyah Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Vatan Bilgisayar www.vatanbilgisayar.com: Snopy Rampage SN-R4 Siyah Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Vatan Bilgisayar
H Harun Özkan Kilopat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2015 #3 www.vatanbilgisayar.com: Trust 16973 Karaoke Mikrofon - Vatan Bilgisayar Benim kullandığım mikrofondur
www.vatanbilgisayar.com: Trust 16973 Karaoke Mikrofon - Vatan Bilgisayar Benim kullandığım mikrofondur