Fraise Hectopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 123 4 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, Youtube'ye falan video atıcağım ve skypede arkadaşlarımla konuşuyorum sesimimi hd kalitede kaydedecek 50 tl'yi aşmıyacak mikrofon önerirmisiniz ? 51.90 bile olmasın 50 olsun.
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle, Youtube'ye falan video atıcağım ve skypede arkadaşlarımla konuşuyorum sesimimi hd kalitede kaydedecek 50 tl'yi aşmıyacak mikrofon önerirmisiniz ? 51.90 bile olmasın 50 olsun.
G Gamiurams Ziyaretçi 4 Şubat 2014 #2 Kalitesin nasıl bilmiyorum. Fakat bundan başka adam akıllı bir şeyde bulamadım. Şahsen bende bu işle uğraşıyorum ve deneyimlerime göre en iyi sesi condenser mikrofonlar veriyor. Fakat en az 200TL'den başlıyor. Fugue FM-18U Dinamik Mikrofonlar - Müzik Aletleri :: MuzikReyonu.Com Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2014
Kalitesin nasıl bilmiyorum. Fakat bundan başka adam akıllı bir şeyde bulamadım. Şahsen bende bu işle uğraşıyorum ve deneyimlerime göre en iyi sesi condenser mikrofonlar veriyor. Fakat en az 200TL'den başlıyor. Fugue FM-18U Dinamik Mikrofonlar - Müzik Aletleri :: MuzikReyonu.Com
7 70320 Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 390 Çözümler 1 3 Şubat 2016 #3 Trust starz, Trust Elvii, Snopy Sn-r3 olabilir.