Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar 40-50 TL civarı oyun mouse önerir misiniz? Güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2014
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #2 Everest Sm-611 Optik Gaming Mouse Siyah - Vatan Bilgisayar Bu Mouse'yi kullanıyorum , DPI ayarları, ışıkları vs. güzel . Fiyatına göre güzel bir ürün.
Everest Sm-611 Optik Gaming Mouse Siyah - Vatan Bilgisayar Bu Mouse'yi kullanıyorum , DPI ayarları, ışıkları vs. güzel . Fiyatına göre güzel bir ürün.
Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #3 denix_07 dedi: Everest Sm-611 Optik Gaming Mouse Siyah - Vatan Bilgisayar Bu Mouse'yi kullanıyorum , DPI ayarları, ışıkları vs. güzel . Fiyatına göre güzel bir ürün. Genişletmek için tıkla... Ürün malzeme kalitesi nasıl? 2 gün sonra dağılmasın da tekerleği falan. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2014
denix_07 dedi: Everest Sm-611 Optik Gaming Mouse Siyah - Vatan Bilgisayar Bu Mouse'yi kullanıyorum , DPI ayarları, ışıkları vs. güzel . Fiyatına göre güzel bir ürün. Genişletmek için tıkla... Ürün malzeme kalitesi nasıl? 2 gün sonra dağılmasın da tekerleği falan.
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #4 Silinen üye dedi: ürün malzeme kalitesi nasıl 2 gün sonra dağılmasında tekerleği filan Genişletmek için tıkla... Ürünü 4-5 aydır kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ürünü beğenmediysen alternatif ürünlere göz atabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2014
Silinen üye dedi: ürün malzeme kalitesi nasıl 2 gün sonra dağılmasında tekerleği filan Genişletmek için tıkla... Ürünü 4-5 aydır kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ürünü beğenmediysen alternatif ürünlere göz atabilirsin.
Mertt Kazancii Hectopat Katılım 1 Nisan 2013 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #5 denix_07 dedi: Ürünü 4-5 aydır kullanıyorum,herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Ürünü beğenmediysen alternatif ürünlere göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eline tam oturuyor mu, rahat mı? Mouse pad ne önerirsin? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2014
denix_07 dedi: Ürünü 4-5 aydır kullanıyorum,herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Ürünü beğenmediysen alternatif ürünlere göz atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eline tam oturuyor mu, rahat mı? Mouse pad ne önerirsin?
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2014 #6 Eğer bu Mouse elime oturmaz diyorsan , FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar bu modeller var. Evet Mouse elime oturuyor ancak senin elin oturur mu bilemem, Vatan'a gidip ürünleri inceleyebilirsin .
Eğer bu Mouse elime oturmaz diyorsan , FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar A4 Tech F5 V-Track Kablolu Gamer Mouse - Siyah - Vatan Bilgisayar bu modeller var. Evet Mouse elime oturuyor ancak senin elin oturur mu bilemem, Vatan'a gidip ürünleri inceleyebilirsin .
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 12 Ağustos 2014 #7 A4 Tech F5 V-Track öneririm. Mouse Pad tavsiyesi için yeni konu açın.
Absenthia Kilopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 38 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2014 #8 Hala satılıyor mu bilmiyorum. X7 iyidir, Mouse Pad Steelseries QCK+
Tolga Şahin Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen 15 Ağustos 2014 #9 Kesinlikle bunu almalısın. 2 haftadır kullanıyorum ve ele oturması için özel çıkıntıları var. Dpi ayarı, sürekli değişen ışıkları ve içinden çıkan devasa mousepad de cabası
Kesinlikle bunu almalısın. 2 haftadır kullanıyorum ve ele oturması için özel çıkıntıları var. Dpi ayarı, sürekli değişen ışıkları ve içinden çıkan devasa mousepad de cabası
PokerFace Hectopat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 50 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #10 bence en büyük sevklerinizden birisi oyunsa razerin veya steelseriesin kaliteli bir ürününü alın yada termaltace
bence en büyük sevklerinizden birisi oyunsa razerin veya steelseriesin kaliteli bir ürününü alın yada termaltace