Arkadaşım bana daha kaç kere "facepalm" yaptıracaksın sen. Hayır nasıl bir kafa yapısı var ki anlamıyorsun dediklerimi. Dandik diyorsun da sen bu fareyi kaç kez eline aldın ? Kaç saat oyun oynadın bu fareyle. Merak etme Everest' in dandik faresini de kullandım. Resmen berbattı ve 1 hafta sonra dayanamayıp bu fareyi aldım. Önceden kullandığım fareyi de kesinlikle kimseye önermiyorum. Fakat şu firma düşmanlığından vazgeçmelisin. Bir firmanın çoğu ürünü dandik diye bütün ürünleri öyle diyemezsin.
Ha mesela ürün hakkında kullanıcı yorumu bulamazsın ve risk almak istemezsin bu yüzden almazsın Everest, Frisby gibi firmaların ürünlerini. Fakat karşında fareyi kullanmış ve hala kullanan biri var. Sosyalde bir ara herkes Asus r9 serisinde ısı boruları yanlış yerleştirilmiş sakın almayın diyordu o zaman o da doğru diyelim nasıl olsa herkes öyle düşünüyordu.
Yahu ben memnunsam başkası parasını neden çöpe atsın ? Cidden sorunların mı var senin ? Bir insan firmayı kötüleyeceğim diye bu kadar kasar mı kendini ya ? Bir de yazmış " Memnun kaldığınız" diye.
Çıldıracağım ya.
Uzun uzun açıklamamın sebebi olayı tartışmayı tek seferde bitirmekti fakat doğru düzgün okumadığın için iki sayfa yazı yazmak zorunda kaldım. Eğer okumaya üşeniyorsan konuyu özetleyeyim;
Konuyu açan arkadaşın 50 tl olan bütçesine o segmentteki en alınası ürün olduğunu düşündüğüm ve 1 yıldır kullanıp beğendiğim, bana sorun yaşatmayan fareyi arkadaşa önerdim. Buradan Frisby firmasını sevdiğim gibi bir şey çıkarmayın. Aksine ben de sevmiyorum bu çeşit ikinci seviye firmaları. Çoğu ürünlerinin alınmaması gerektiğini ve faydadan çok zarara yol açacağını iyi biliyorum. Sen anlamamaya ve mantıklı cevap vermemeye devam ettikçe ben daha çok savunurum bu ürünleri merak etme. Boş zamanım çok. Bu arada önerdiğim ürünün Vatan Bilgisayarda en çok satan 7. fare olduğunu biliyor muydunuz ? Üzgünüm ama bana birileri bu firmalara bulaşıyor gibi geldi.