50 TL'ye oyuncu mouse tavsiyesi

Farkettiysen ben marka savunmuyorum. Memnun kaldığım ürünü savunuyorum. Bir önceki mesajımda da açıkladım ama okumamışsın galiba.

Ha Everest ha Frisby zaten hepsi çin malı kalitesiz ürünlerin üzerine kendi markalarını basıp satıyorlar. Hatta üründe bu

5500 DPI 7 Button LED Optical USB Wired Gaming Mouse Mice For Pro Gamer EVM

Ürünün dizaynı aynı fakat ürün aynı değil. Everest' Frisby gibi firmalar da benzer fareler görmek mümkün çünkü neredeyse aynı dizaynı kullanıyorlar.

1- INCA IMG-365MS 3200 DPI 7D LASER GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar
2- EVEREST SM-770 Gaming Mouse - Vatan Bilgisayar
3- FRISBY FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar
4- INCA IMG-365MS GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar
5- EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar

Bu mouse' ların hepsi aynı dizayna sahip fakat aralarında ufak tefek farklar var. Yani sadece üstüne etiket basılıp satılmıyor. Ürünün iskeleti farkla zaten bir kere. Fiyat farklarından da anlayacağınız üzere ürünlerin kaliteleri aynı değil. Yani aynı yerden alıp etiket basıp satma gibi bir durum yok.

Ayrıca şu an o kadar gereksiz mesaj yazıyorsunuz ki amacınız konuyu açan arkadaşa yardım etmek mi yoksa bir firmayı kötülemek mi anlamıyorum. Bakın tekrar söyleyeyim " Ben bu ürünü 1 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum. ". Bu ürünü kötüleyen sizler hiç bu ürünü gerçek hayatta gördünüz mü ? Hiç denemeye tuttunuz mu ? Ben denedim ve güzel diyorum. Eğer ürünle ilgili deneyiminiz yok ise gidin marka düşmanlığınızı başka yerde yapın.
Adamın 50 tl bütçesi var, ya 10 tl ekleyip Logitech g300 alacak, ya da bütçesine uygun olan bu fareyi alacak. İki fareyi de denedim ve Frisby olandan daha memnun kaldım. Bu kadar. Firma falan savunmuyorum sadece kullandığım ve memnun kaldığım ürünü savunuyorum.
Frisby firmasını ben de sevmiyorum ve çoğu ürününün alınmayacak kadar kötü olduğunun bilincindeyim. Deneyip memnun kalmasam bu ürünü almazdım zaten.

A4 tech bloody v2 kullanıyorum 60₺ vermiştim ve gayet kaliteli fps oyunları oynuyorsan çift tıklama modu ve 3 tıklama modu işe yarıyor bir bakabilirsin.

@Tolga Şahin Arkadaşım yine ne farkeder ? Ha aynı görünmüş, ha görünmemiş. Sonuçta yine dandik. Oyun için alacaksan böyle Everest, Frisby, Inca gibi markalardan uzak duracaksın. Özellikle de Everest'den. Siz memnun kalmış olabilirsiniz. Sosyalde hiç kimse bu markaları önermiyor. Siz memnunsanız kullanmaya devam edin. Ama siz memnunsunuz diye başkaları parasını çöpe atma zorunluluğunda değil. Bence artık "Memnun kaldığınız" markaları uzun uzun açıklamalarla savunmayı durdurun. Çünkü siz ne kadar savunsanız da kimse o markalara bulaşmayacak.

Arkadaşım bana daha kaç kere "facepalm" yaptıracaksın sen. Hayır nasıl bir kafa yapısı var ki anlamıyorsun dediklerimi. Dandik diyorsun da sen bu fareyi kaç kez eline aldın ? Kaç saat oyun oynadın bu fareyle. Merak etme Everest' in dandik faresini de kullandım. Resmen berbattı ve 1 hafta sonra dayanamayıp bu fareyi aldım. Önceden kullandığım fareyi de kesinlikle kimseye önermiyorum. Fakat şu firma düşmanlığından vazgeçmelisin. Bir firmanın çoğu ürünü dandik diye bütün ürünleri öyle diyemezsin.
Ha mesela ürün hakkında kullanıcı yorumu bulamazsın ve risk almak istemezsin bu yüzden almazsın Everest, Frisby gibi firmaların ürünlerini. Fakat karşında fareyi kullanmış ve hala kullanan biri var. Sosyalde bir ara herkes Asus r9 serisinde ısı boruları yanlış yerleştirilmiş sakın almayın diyordu o zaman o da doğru diyelim nasıl olsa herkes öyle düşünüyordu.
Yahu ben memnunsam başkası parasını neden çöpe atsın ? Cidden sorunların mı var senin ? Bir insan firmayı kötüleyeceğim diye bu kadar kasar mı kendini ya ? Bir de yazmış " Memnun kaldığınız" diye. Çıldıracağım ya.
Uzun uzun açıklamamın sebebi olayı tartışmayı tek seferde bitirmekti fakat doğru düzgün okumadığın için iki sayfa yazı yazmak zorunda kaldım. Eğer okumaya üşeniyorsan konuyu özetleyeyim;

Konuyu açan arkadaşın 50 tl olan bütçesine o segmentteki en alınası ürün olduğunu düşündüğüm ve 1 yıldır kullanıp beğendiğim, bana sorun yaşatmayan fareyi arkadaşa önerdim. Buradan Frisby firmasını sevdiğim gibi bir şey çıkarmayın. Aksine ben de sevmiyorum bu çeşit ikinci seviye firmaları. Çoğu ürünlerinin alınmaması gerektiğini ve faydadan çok zarara yol açacağını iyi biliyorum. Sen anlamamaya ve mantıklı cevap vermemeye devam ettikçe ben daha çok savunurum bu ürünleri merak etme. Boş zamanım çok. Bu arada önerdiğim ürünün Vatan Bilgisayarda en çok satan 7. fare olduğunu biliyor muydunuz ? Üzgünüm ama bana birileri bu firmalara bulaşıyor gibi geldi.

Eline sağlık kardeşim yazdıklarının hepsini okudum haklısın, önerdiğin mouse u sonuna kadar inceledim ve hayırlısı ile üç gün sonra almayı düşünüyorum.

Kendimi yazmak zorundaymışım gibi hissettim @Tolga Şahin dostum kesinlikle haklısın benim düşüncelerimde seninki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…