50 TL'ye Windows 10 Home anahtarı önerisi

safadoganayss

Kilopat
Pahalı olmayan maksimum 40-50 TL çıkabileceğim key önerisi olan var mı? Retail, OEM vs. ne olduklarını bilmiyorum. Önerirken açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
OEM key anakarta gömülür ve sadece o bilgisayarda aktif olur. Format atsanız dahi tekrar key girmenize gerek yok.
Retail key bilgisayarı değiştirdiğinizde yeni bilgisayarına aktif edebilirsiniz sınırı yoktur.
İnternetten Retail key almayı pek önermiyorum çünkü size satılan keyi başkasına da satabilirler. OEM keyde bu mümkün değil OEM key almak daha güvenli.

Ben sağlam lisansdan almıştım güvenilirdir. Daha ucuzunu başka sitelerden bulabilirsiniz.

WINDOWS 10 HOME RETAIL 32BİT/64BİT FQC-09131 Adınıza Faturalı Sadece MIKROYAL'de : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ürün anahtarlarımı genelde Amazon üzerinden alıyorum.
O. E. M key anakarta gömülüyor. Bilgisayarı kim kullanırsa kullansın BIOS entegre oluyor.
Retail keyler ise Microsoft e-mail hesabına gömülüyor. Hangi bilgisayara geçersen geç, Microsoft hesabını girdiğin an Windows 10 sahibi oluyorsun.

İnternetten Retail key almayı pek önermiyorum çünkü size satılan keyi başkasına da satabilirler.
Evet bu bilgi doğru. Retail keyler genelde çoklu kullanıma uygun oluyor. Key kalıcı olarak gitmediği sürece herhangi bir sorun olmuyor.
Bu birazda şansa kalmış.

Dip not: Satıcıların elinde fazla sayılarda seriel key mevcut. Sorun olursa yardımcı oluyorlar. Ama bu satışlar yasal olmadığı için 1-2 hafta içinde kayıplara karışıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…