50 üstü ortalamayla sınıfta kalınır mı?

Meloo9812

Yoctopat
Daha fazla  
Son yürürlülükten sonra sınıfta kalma işi nasıl oldu? 10. Sınıfım ve ilk dönem için 7-8 zayıfın var sınıfta kalır mıyım? Ortalama 50 üstünde.

Son düzenleme:
9. sınıfsanız ortalamanız 50'den fazla dahi olsa 1 ders dışında kaldığınız derslerden sorumluluğa kalırsınız sizin durumunuzda ise 8 dersten kalıyorsanız sınıf tekrarına düşersiniz. 10 11 ve 12 ise düz geçersiniz herhangi bir sorumluluk olmaz.

Son yürürlülükten sonra sınıfta kalma işi nasıl oldu? 10 sınıfın ve ilk dönem için 7-8 zayıfın var sınıfta kalır mıyım? Ortalama 50 üstünde.

4 zayıftan sonra kalma yok muydu? Kalma ihtimaliniz çok yüksek hocam.

Son yürürlülükten sonra sınıfta kalma işi nasıl oldu? 10 sınıfın ve ilk dönem için 7-8 zayıfın var sınıfta kalır mıyım? Ortalama 50 üstünde.

Sorumlu geçersin yani sınıfı geçer dier sene kaldığın derslerin sınavına girersin ama 1. dönem önemli değil, dersin genel ortalaması önemli. Ayrıca bildiğim kadarıyla eskidende sınıfta kalma 6 ders sınır vardı.

Sınıf tekrarı oluyor bildiğim kadarıyla hocam.

Sınıf tekrarı oluyor bildiğim kadarıyla hocam.
4 zayıftan sonra kalma yok muydu? Kalma ihtimaliniz çok yüksek hocam.
10.sınıfım

O zaman sınıfı geçersiniz. Zaten sınıf geçme dönemsel değil senelik bakılır yani önemli olan dönem sonu ortalamanızdır. Böyle gittiğinizi ve bahar dönemi sonunda da 50'den yüksek ortalamanız varsa direkt üst sınıfa geçersiniz. Sadece eğer iki dönem ortalamanız Edebiyat dersi için 50'den düşük ise Edebiyat dersinde sorumluluğa kalırsınız.

Hocam evet senelik bakılıyor ama yani notlar düşük 2. dönemle beraber yine kaldığım ders böyle olursa diye dedim stres oldum iyice.

Hocam evet senelik bakılıyor ama yani notlar düşük 2. dönemle beraber yine kaldığım ders böyle olursa diye dedim stres oldum iyice.
Tamam işte genel ağırlıklı ortalaman 50 üzeri ve edebiyattan geçersen sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…