500-1000 TL Klavye önerisi

doruk845

Kilopat
Daha fazla  
Dün bir klavye konusu oluşturmuştum. Birkaç seçenek arasında kararsız kaldım. Siz ne dersiniz?

Alloy Origins ve K68 tercih edilebilir, düşük bütçede Corsair de düşünülebilir. AOC ve CM biraz geride kalmış durumdalar.

CK530 V2 TKL kullanıyorum, öneririm. Alloy Origins Core kardeşimde var o da fena değil. CK530 V2 TKL'de kasadan kaynaklı bazı tuşlarda sert basım halinde çınlama sesi geliyor. Foam ve Tape ile kolayca çözülebilir. Hissiyat olarak CK530 daha iyi bence. Türkçe Tuşlar ve Bilek desteği de var. Bilek desteği gerçekten güzelmiş, kullanmam diyordum kullanıyorum.

Alloy Origins Core ve CK530 V2 TKL arasında bir seçim yapın bence. AOC'un Switchleri iyi değil, sorunlu. K55 Mekanik değil. K68'i ben olsam almazdım.

Ayrıca Alloy Origins Core TKL, MediaMarkt'ta 1200 TL.

Alloy Origins ve K68 tercih edilebilir, düşük bütçede Corsair de düşünülebilir. AOC ve CM biraz geride kalmış durumdalar.
TTC Switchleri beğendim, Outemu'dan daha iyi oldukları kesin. Çınlama sorunu Switchlerden değil, kasadan kaynaklı.

Alloy Origins'te multimedya yokmuş. K68 olacak galiba seçimim.

:( neyse artık

Bir dostum da bunu önerdi. Siz ne dersiniz?

K3'te de multimedya yokmuş. K68'e karar verdim gibi gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı