500-1000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000

lroxy1943

Centipat
Selamlar. PS4 üzerinden Fortnite oynuyorum gamepad üzerinden oynamak zor geldiği için artık klavye mouse geçmek istiyorum. Bilgisayar ve ekipmanları hakkında çok bilgim yok o yüzden sizlere sormak istedim. Öyle ahım şahım bir şey istemiyorum mekanik falan fark etmez işimi görsün hoş dursun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe çok az artarsa.

Temu'dan Aula F75 alabilisin bende de o var İngilizce olması dışında bir sıkıntısı yok ama birkaç haftaya alışıyorusuz. 10 ila 12 gün arasında geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan Aula F75 alabilisin bende de o var İngilizce olması dışında bir sıkıntısı yok ama birkaç haftaya alışıyorusuz. 10 ila 12 gün arasında geliyor.
Stoklara tekrar eklendi de bizim mi haberimiz yok?

Selamlar. PS4 üzerinden Fortnite oynuyorum gamepad üzerinden oynamak zor geldiği için artık klavye mouse geçmek istiyorum. Bilgisayar ve ekipmanları hakkında çok bilgim yok o yüzden sizlere sormak istedim. Öyle ahım şahım bir şey istemiyorum mekanik falan fark etmez işimi görsün hoş dursun yeter.

Tavsiye ederim. Bu şekilde bir paket yapmışlar normal fiyatın altında yıl sonu kampanyasıyla satılıyor

ben onun stoklarını mı takip ediyorum gelirse alın diyorum
Stoklarını takip etmenize gerek yok stoktan kaldırıldıktan sonra tekrar eklenmedi ve tekrar eklenmesi neredeyse imkansız olan bir klavyeyi niye öneriyorsunuz ki sarı sitede bile en düşük 1750 TL'den başlıyor.

Reis alacaksan küçük klavyeyi al çünkü Fortnite oynarken alana ihtiyacın oluyor yani Mouse'unu kaydıracak yerin olması gerek çünkü edit ve Build için lazım olacak %60 veya %65'lik klavye al. Aula F75 saçma olur Fortnite için çünkü %75'lik o. Önerim GK61, Z11, Z686, MK61, Z11t alsatçılardan bulursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı