500-540 Hz monitörler ne zaman çıkacak?

EqoBroTR

Hectopat
FPS oyuncusuyum yeni monitör almak istiyorum. Şu an 240Hz 0.5 ms yenileme hızına sahip bir monitör kullanıyorum. 360 Hz bir monitör almaya karar verdim fakat 500Hz monitörlerin çıkacağını duyunca arada kaldım sizce beklemeli miyim? Ne zaman çıkarlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
CES 2023 de tanıtıldı 500Hz. Tahminim 2024 sonunda anca piyasaya sunulur.

Dell in kendi sayfasına gidip 830 dolar karşılığında bu 500 Hz monitörü sipariş verebilirsin tabi satılıyorsa linki bu

Ek olarak 360hz alacaksan ViewSonic XG251G yada alienware aw2523hf öneririm

PG248QP'ler var o hızlarda. Tanıtıldı, bazı sitelere ilanları eklenmiş sadece stok yok yazıyor demek ki yakında gelecekler ama FHD - TN paneller bunlar. Biz miniLED 120HZ 4K'dan devam.

Farelerde nasıl 1000Hz'den sonrası fark yaratmıyorsa, monitörlerde de ortalama 300-400Hz'den sonrası fark yaratmıyor. Tabii his konusu bambaşka, gözü nizamı olmayan ılgın arkadaşlar 'insan gözü şu kadardan sonrasını göremez, 8000Hz fareyi makine zor hissediyor' diye atlamasın.

İnsan öyle bir yapı ki; havada uçan toz zerresini burnuna çekmemek için nefesini tutar. Hissedecek olan 10.000Hz'yide hisseder ama mevzu icraatte, icraat olarak boş işler.
Alınabilecek en fiyat/performans odaklı paneller TN 360 ve OLED 240Hz'lerdir, bunlar dışında hızlı ve stabil panel zor bulunuyor. IPS ve VA zaten tarih olacak gibi, yerlerini ucuz yollu TN ve end Game OLED'e bırakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…