500-550 bin TL araba önerisi

Enis Can

Kilopat
Selam arkadaşlar,
500-550 bin TL aralığında araç bakıyorum önerisi olan var mıdır?
  • Opel Corsa 1.3CDTI veya 1.4 Twinport.
  • Ford Fiesta 1.4 TDCI veya 1.5 TDCI.
  • Fiat Punto 1.3 Multijet veya 1.4
Kafamdaki araç modelleri bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,
500-550 bin TL aralığında araç bakıyorum önerisi olan var mıdır?
  • Opel Corsa 1.3CDTI veya 1.4 Twinport.
  • Ford Fiesta 1.4 TDCI veya 1.5 TDCI.
  • Fiat Punto 1.3 Multijet veya 1.4
Kafamdaki araç modelleri bunlar.
Hocam bu arabalardan birini alırsan biraz daha biriktirip yenisini almadığına çok pişman olursun. Çünkü kullandığın süre içerisinde masrafın, arabanın kendi fiyatını geçtiğini fark edeceksin. Birikim yapmalısın.

Attıklarının hiçbiri alınmaz hocam bu bütçede alınacak tek tük mantıklı araç var onlardan birkaçı Hyundai era, Honda Civic 2004-2006 VTEC kasa, ülkemizde değeri pek bilinmiyor ama çok sağlam bir araç olan Mazda 3 alınabilir bunlar dışındaki araçları pek tercih etmezdim şahsen. Sen kendine alsan ne alırdın diye soracak olursanız era alırım hem ustası, parçası her yerde var kolay kolay arıza yapmaz, hızlanması, motoru, fren performansı, yol tutuşuyla falan iyi bir araç piyasasıda var. Ama alıp binmekse amacım Mazda'dan şaşmam. Satmaya çalışırken biraz zorlar ama kendi içinde piyasası var. Bilen bilir o arabayı. Binen satmaz zaten.
[URL

Attıklarının hiçbiri alınmaz hocam bu bütçede alınacak tek tük mantıklı araç var onlardan birkaçı Hyundai era, Honda Civic 2004-2006 VTEC kasa, ülkemizde değeri pek bilinmiyor ama çok sağlam bir araç olan Mazda 3 alınabilir bunlar dışındaki araçları pek tercih etmezdim şahsen. Sen kendine alsan ne alırdın diye soracak olursanız era alırım hem ustası, parçası her yerde var kolay kolay arıza yapmaz, hızlanması, motoru, fren performansı, yol tutuşuyla falan iyi bir araç piyasasıda var. Ama alıp binmekse amacım Mazda'dan şaşmam. Satmaya çalışırken biraz zorlar ama kendi içinde piyasası var. Bilen bilir o arabayı. Binen satmaz zaten.
[URL

hocam Mazda3 ve VTEC'te haklısınız ama bizde era vardı yürüyen teneke gibi hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı