500-550 bin TL hatchback araba önerisi

ermanakburu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak.
Hatchback almayı düşünüyorum.
Önerdiğiniz araba fiyatları pazarlık ile 530'u geçmeyecek şekilde olursa sevinirim.

Araba çok ufak olmasını istemiyoruz.
Çok sorun yaratmayacak iç donanımı güzel önerileri bekliyorum.

Bence Egea en iyi para perfomans arabasi suan. Yedek parca, Tecrübeli sanayi ustasi egea icin kolay bulunur.

Clio da ayni ama biraz yavas.

Hocam başka kriter saymamışsınız ama sorayım. Tramerli tramersiz, boyalı boyasız, değişenli değişensiz, km ve vites olarak nasıl bir şey arıyorsunuz ona göre önereceğim. Bunlar önemli detaylar.

Hocam başka kriter saymamışsınız ama sorayım. Tramerli tramersiz, boyalı boyasız, değişenli değişensiz, km ve vites olarak nasıl bir şey arıyorsunuz ona göre önereceğim. Bunlar önemli detaylar.
Hocam 2 parça boyalı olabilir örnek ama fazlasını istemem değişen çamurluk vesaire onlarıda problem etmem (kaput tavan bagaj haricç) şaseye birşey olmadığı sürece

Temiz Hyundai Getz bulabilirseniz yapıştırın.
Hocam hem küçük hemde çok çirkin değil mi ve 😂

Bence Egea en iyi para perfomans arabasi suan. Yedek parca, Tecrübeli sanayi ustasi egea icin kolay bulunur.

Clio da ayni ama biraz yavas.
Kocaman hatchback yazdım hocam 🤔

1.5 Ford fiesta 2015
1.2 mpı Hyundai I20 (pek tavsiye etmem ama seveni var, motor hacmine kıyasla iyi kaçar)
1.6 Edition 2014-2015 Opel astra (bütçenizi çok hafif aşabilir, piyasası çok oynuyor)
1.3 CDTI Opel Corsa 2016 (piyasada temizleri var ve az yakıyor)
1.4 TDI Comfortline polo (yazmazsam olmaz😄 ve aralarında en mantıklısı, incelemenize buradan başlamanızı tavsiye edebilirim. Bilerek en sona yazdım.)
Ayrıca polo düşünürseniz 540-550ye 2014 almak yerine biraz arttırıp güzel bir pazarlıkla 2015 model düşürebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı