Arc B580 ve i5 14400F sistemi çalıştırmak için 1500-2000TL bandında bir PSU arıyorum, bu fiyatta alabileceğim en iyi PSU nedir? Veya bu sistem için başka bir öneriniz var mıdır?
MSI üreticisi değil. CWT üretiyor.Bu bütçede en iyisi bu direk sanırım, daha önce görmüştüm bayağı bu PSU'yu ama MSI'dan olduğu için pek içime yatmamıştı.
Sevindim o zaman, cevaplarınız için teşekkürler.MSI üreticisi değil. CWT üretiyor.
STX güzel bir model değil.F/P güzel bir PSU diye biliyorum hem 600w olmasıda güzel.![]()
Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply özelliklerini incele, 1.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangisiydi, bir tanesi vardı güzel olan ama adını hatırlamıyorum.STX güzel bir model değil.
Ben bilmiyorum hocam.Hangisiydi, bir tanesi vardı güzel olan ama adını hatırlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.