500-600 bin TL manuel araba önerisi

Paprice

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 93 model R9 springim var satıp üstüne koyup araba almak istiyorum. Biraz yeni bir model istiyorum önerilerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Baktığım arabalar:
Toyota Auris 1.33 2012-2016 arası bulunabiliyor ama 2016'sı zor.
Hyundai i20.
Hyundai i30.
Honda Civic 2008-2013 arası 1.6 motor.

Auris 1.33 kullanıyorum, düşük km bulursan güzel bir tercih olabilir sorunsuzluk anlamında. 6.vites 3000 devirde 120 130 civarı gidiyor uzun yolda çok yormaz 6.vites arabayı çok rahatlatmış. Yakıt tüketimi Ankara şehir içinde biz 8.2 ile kullanıyoruz ama biraz devirsiz kullanıyoruz dikkatli olursanız 7.5'a kadar düşeceğini düşünüyorum. Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim.
Edit: ayrıca 7 tane hava yastığı var baya güvenli hissettiriyor, kuru zeminde yol tutuşunu da denedim çok güzel tutuyor hatta and çetin'in bu araba için zamanının en yola oturan arabası diye bir incelemesi var. O zamanların tüm araçlarını geyik testinde tabiri caizse ezmiş bir araba. Vites konumu da harika alıştıktan sonra başka arabaların vitesine alışamadım çok alçakta kalıyorlar öbürleri. Araçta benim gördüğüm tek eksi esp olmaması sanırım.

Son düzenleme:
Auris 1.33 kullanıyorum, düşük km bulursan güzel bir tercih olabilir sorunsuzluk anlamında. 6.vites 3000 devirde 120 130 civarı gidiyor uzun yolda çok yormaz 6.vites arabayı çok rahatlatmış. Yakıt tüketimi Ankara şehir içinde biz 8.2 ile kullanıyoruz ama biraz devirsiz kullanıyoruz dikkatli olursanız 7.5'a kadar düşeceğini düşünüyorum. Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim.
Auris 1.33 2012 model 80 binde araba var ablama ait satabilir bana 2012 modelin kasasını pek sevemiyorum 2016 2015leri güzel ama alınır diyorsunuz yanii

Megane 3 110luk Touch paket öneririm hocam. Auriste mantıklı.
Citroen C3 2015 modellerine ne diyorsunuz 1.2 turbosuz motoru muhtemelen boğulur araba ama dizel turboluları güzel gibi

Auris 1.33 2012 model 80 binde araba var ablama ait satabilir bana 2012 modelin kasasını pek sevemiyorum 2016 2015leri güzel ama alınır diyorsunuz yanii

Citroen C5 2015 modellerine ne diyorsunuz 1.2 turbosuz motoru muhtemelen boğulur araba ama dizel turboluları güzel gibi
Citroene bulaşmayın hocam hiç fransızda dizel Renaulttur. Masraf açarsa sıkıntı olur. Eğer düşünürseniz tecrübelerimi aktarırım 4-5 yıl Fluence kullandım.

Citroen C3 2015 modellerine ne diyorsunuz 1.2 turbosuz motoru muhtemelen boğulur araba ama dizel turboluları güzel gibi
Mesajımı düzenledim tekrardan okuyabilirsiniz.

Citroene bulaşmayın hocam hiç fransızda dizel Renaulttur. Masraf açarsa sıkıntı olur. Eğer düşünürseniz tecrübelerimi aktarırım 4-5 yıl Fluence kullandım.
Flunce'in tipini sevemiyorum nedense symbolde aynı şekilde.

Mesajımı düzenledim tekrardan okuyabilirsiniz.

Ablamın arabasını kullandım gayet iyiydi sizinki kaç model auris.

Flunce'in tipini sevemiyorum nedense symbolde aynı şekilde.

Ablamın arabasını kullandım gayet iyiydi sizinki kaç model auris.
2011 model bizimki aynı kasa 12'yle. Bu fiyatlara alacağınız yeni kasa (13 ve üstü) arabaların çok temiz olacağını düşünmüyorum. Şayet ben bakarken temizleri 700 civarındaydı. Ablanızın arabası bildiğiniz araba olduğu için güzel bir tercih olabilir hem kilometresi de çok iyiymiş.

Fluence değilde megane 1.5 dci touch hakkında ne dersiniz hatchbag olanı?
Hocam bakımlısını bulursanız üzmez. 1.5 Dci motor en sağlam dizel motoru kanaatimce. Bakımlarını yaparsanız sorunsuz kullanırsınız. Freni bir tık zayıf kalıyor fakat hunharca kullanmazsanız aracı gayet yeterli. Japon araçlara göre malzeme kalitesini daha başarılı buluyorum. Ekstra olarak otomatik falan denk gelise EDC şanzımanlı kullandım ben o da bir DSG kadar olmasada gayet seri sorunsuz bir şanzıman. 2013 ve üzerini tavsiye ediyorum. 110 luklar canavar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı