500-600 TL modem önerisi

MrKonce

Kilopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Müh. Okumak İstiyor.
Hayırlı akşamlar, 5GHz Wi-Fi verebilen 500-600TL civarı F/P modem önerilerinizi bekliyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum da evdeki 11 yıllık TTNET'in verdiği Air ties artık kaldırmıyor 1 laptop Max 2-3 mobil cihaz ama VDSL altyapı da gelmiş 8MB'den 75'e kadar verebiliriz dediler sadece modem değiştirmeniz lazım dedi müşteri hizmetleri o sebepten bu hafta içi alacağım haftaya cumaya kadar 11 yıllık 8MB zulmünden kurtulmak istiyorum artık.

ASUS DSL-AC750​

600 TL'yi hafif geçiyor ama kaliteli bir şey şu anda kullanıyorum ASUS AC-750 örneğin kişiye özel hız verebiliyorsun sng margin ayarı falan birçok ayarı var.
Ya da bunu alabilirsin hangisini istersen kanka

Keenetic Omni DSL N300​

ASUS DSL-AC750​

600 TL'yi hafif geçiyor ama kaliteli bir şey şu anda kullanıyorum ASUS AC-750 örneğin kişiye özel hız verebiliyorsun sng margin ayarı falan birçok ayarı var.
Ya da bunu alabilirsin hangisini istersen kanka.

Keenetic Omni DSL N300​

Eyvallah usta bakıyorum bunlara da.
1642272977556.png

Bunda da benzer özellikler var sence bu nasıl ?

ASUS DSL-AC750​

Ya da bunu alabilirsin hangisini istersen kanka

Keenetic Omni DSL N300​

hocam keentic omni dsl n300 de 5ghz wifi var mı varsa o da güzel aslında ama
1642272977556.png

şimdi baktım da tenda daha dolu geldi sanırım bunu alacağım gibi

Eki Görüntüle 1271137

şimdi baktım da tenda daha dolu geldi sanırım bunu alacağım gibi

Tenda aldınızmı? aldıysanız memnun musunuz ? Bende bu tenda modelını almak istiyorum.

@GkhnDgrl Hocam bu konudan hemen sonra aldım. Memnunum şahsen 5ghz var. 16mb paketimden modemden 15.5 çıkış alıyorum. Aynı odada uçtan uca 2m de böyle hız gayet verimli. Kurulumu da kolaydı sadece kullanıcı adımı bide şifremi unutmuştum. Onu müşteri hizmetlerinden istedim ve kurulumu da yaptım. Şuana kadar kopma yada başka bir şey yaşamadım. Usb özelliği var kullanmadım hiç. Yani özellikleri baya bol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı