Leo4Nan
Femtopat
Daha fazla
ASUS DSL-N16 modem kullanmaktayım. İnternette biraz araştırma yapan görecektir ki insanı hayattan soğutan bir model. O kadar saçma durumları var ki anlatırken sinirden gülme alıyor insanı. Örneğin modemi arayüzden değil de kapatıp açarak resetlerseniz gün içinde bir ya da iki kez internet kopuyor ve bu kopma kendiliğinden düzelmiyor. Tekrar kapat aç yapayım derseniz döngü devam ediyor illa arayüzden resetlemeniz gerekiyor. Peki sorunlar bununla bitiyor mu ? Hayır. Arayüz resetlemele işlemi sonrası modem 3. gün hızınızı düşürüp ping değerlerinizi yükseltiyor. Şaka değil ISS'den gelen veride hiçbir problem yokken modem kafasına göre yavaşlamaya başlıyor. Çare ? Evet arayüzden tekrardan modemi resetlemek. Bir çok kişi için günde 1-2 kez kesinti veyahut düşük hızlar sorun olmayabilir lakin kullandığım programların sürekli online olması gerekçesiyle çileden çıkıyorsunuz. Buraya kadar yenisini aldığımda direkt çöpe atacağım ürün hakkında başkalarının mağdur olmaması için gerekli bilgileri vermeye çalıştım.
D.N: Kablolu bağlantı sağlayıp, Turknet VDSL kullanmaktayım. Firmware güncellemelerinin hepsi yapılı.
Asıl konu ise 500-600 TL bandında yukarıda saydığım saçmalıkları bana yaşatmayacak bir VDSL modem önerisi istiyorum sizlerden.
D.N: Kablolu bağlantı sağlayıp, Turknet VDSL kullanmaktayım. Firmware güncellemelerinin hepsi yapılı.
Asıl konu ise 500-600 TL bandında yukarıda saydığım saçmalıkları bana yaşatmayacak bir VDSL modem önerisi istiyorum sizlerden.