E eypcn96 Zeptopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 500-600 TL palm tutuş için mouse önerisi istiyorum. Genelde CS:GO, Valorant, LoL oynuyorum. Orta tekerleği çok kullanıyorum, CS:GO'da zıplamayı oraya atadım vs. Şu anda Razer DeathAdder kullanıyorum orta tuşu bozulduğu için. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
500-600 TL palm tutuş için mouse önerisi istiyorum. Genelde CS:GO, Valorant, LoL oynuyorum. Orta tekerleği çok kullanıyorum, CS:GO'da zıplamayı oraya atadım vs. Şu anda Razer DeathAdder kullanıyorum orta tuşu bozulduğu için.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.771 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Basilisk V2.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 Razer Deathadder V2 öneririm. Fiyatın biraz üstüne çıkabilirseniz Xtrfy M4 de gayet güzeldir.
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Eylül 2022 #4 Ne kadar iyi bilemem ama Amazon'un yeni kullanıcı kodu ile 650TL'ye alınabilir gibi. Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed PC/Mac İçin Kablosuz Oyun Faresi, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed PC/Mac İçin Kablosuz Oyun Faresi, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Ne kadar iyi bilemem ama Amazon'un yeni kullanıcı kodu ile 650TL'ye alınabilir gibi. Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed PC/Mac İçin Kablosuz Oyun Faresi, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed PC/Mac İçin Kablosuz Oyun Faresi, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr