500-600 TL'ye gamepad önerisi

F310 ile aynı. Sadece kablosuz modeli. F710 çok sıkıntılı gamepad, F710 bağlantı problemi yazarsan yüzlerce konu görürsün.

Anladım, teşekkür ederim detaylı bilgi için. 540TL'e gaming.gen.tr de satışı mevcut. Onu tercih edeceğim. Ayrıca konuya yeni erişmiş kişilere sesleniyorum; farklı gamepad önerileriniz varsa alabilirim.

Yani iyi güzel ancak inanki ne o kadar para bir Kol'a verebilirim biriktirsem dahi ne de şu anda o kadar bütçem yok. Arkadaşım şunu al rahatına bak hem ergonomik dedi. Bir inceler misiniz?

Sıfır isterseniz F310 ikinci el isterseniz Monster Pusat Pro bende geçen hafta Monster Pusat Pro aldım ikinci el çok memnunum.

Sıfır isterseniz F310 ikinci el isterseniz Monster Pusat Pro bende geçen hafta Monster Pusat Pro aldım ikinci el çok memnunum.

İkinci el olarak sarı sayfadan vs mi aldın? Aldıysan Param Güvende ile mi yoksa elden mi? Elden baktığımda maalesef yakınlarımda yok.

Ayrıca belirttiğiniz Monster Pusat'ın sıfır linkini de iletirseniz sevinirim.

@serhatcandev kral bunu önerir misin? Param Güvende ile almayı düşünüyorum. 13 ay garantisi varmış ürünün. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...monster-pusat-clutch-gamepad-1127677841/detay

Son düzenleme:
Al istersen dene sıkıntısı yoksa onaylarsın param güvende açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…