500-600 TL'ye gamepad önerisi

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
PS kollarını pek önermiyorum genelde uyumluluk için sorun çıkarır xbox ve türleri iyidir o bütçeden çok az yukarı çıkarak

Bu kolu önerebilirim, FIFA için almıştım çok memnum kaldım, ps kolundan sonra alışmak zor geliyor denmişti ama sorun yaşamadım. Amazon prime'da sağlam indirime girmiş ben birkaç ay önce 800 civarına almıştım.

Cok bütçem yok 500-600 TL en fazla. Biraz arastirdim forumda diger kullanicilarin aldigi bir ürün buldum. Normalde replika DS4 alacaktim fakat yenilenmis DS4 buldum ve ayni fiyata satiliyor. Orijinalden yana olmanin daha mantikli oldugunu düşündüm. Sizin fikriniz nedir? Bu butcede baska bir şey alinabilir mi?

Ürün bu.
çakma şansa bakıyor bu tip şeyler 10 yıl götürdüğü de oluyor ilk aydan kablosu çıktığıda bendede bu var
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-platoon-pl-2596-kablolu-pc-fiyati,83390733.html ps 2 kolu sanırsam fakat 8. yılında hala çalışıyor

Kankam bence bütçeyi arttırıp bundan alabilirsin F/P bir gamepad kullanıyorum öneriyorum. Bayağı güzel. Hem de tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor Xbox kolu olarak algılıyor Windows.

PS kollarını pek önermiyorum genelde uyumluluk için sorun çıkarır xbox ve türleri iyidir o bütçeden çok az yukarı çıkarak

Yaklaşık sekiz sene önce bu kolu ~80₺'ye satın almıştım, tavsiye ederim. Hala sapasağlam çalışıyor, hiçbir sıkıntı yaratmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı