Punisherr2113 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 500 600 bandında olursa mekanik RGB'li klavye istiyorum. Olmazsa da uzun ömürlü membran da olabilir ikinci el temiz de olabilir bir de son olarak yerim dar TKL olsa ya da %62 olsa çok iyi olur teşekkürler.
500 600 bandında olursa mekanik RGB'li klavye istiyorum. Olmazsa da uzun ömürlü membran da olabilir ikinci el temiz de olabilir bir de son olarak yerim dar TKL olsa ya da %62 olsa çok iyi olur teşekkürler.
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 Amazon.com.tr
Punisherr2113 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 watnelas dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr nasıl
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 Punisherr2113 dedi: Amazon.com.tr nasıl. Genişletmek için tıkla... Güzel bir klavyedir yakınımda kullananlar var memnunlar bende bunu almayı düşünüyorum F/P ürünü. Punisherr2113 dedi: Amazon.com.tr nasıl. Genişletmek için tıkla... Pardon ben benim attığım klavyeyi sordunuz sandım gönderdiğiniz klavye hakkında fikrim yok.
Punisherr2113 dedi: Amazon.com.tr nasıl. Genişletmek için tıkla... Güzel bir klavyedir yakınımda kullananlar var memnunlar bende bunu almayı düşünüyorum F/P ürünü. Punisherr2113 dedi: Amazon.com.tr nasıl. Genişletmek için tıkla... Pardon ben benim attığım klavyeyi sordunuz sandım gönderdiğiniz klavye hakkında fikrim yok.
Punisherr2113 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #5 watnelas dedi: Güzel bir klavyedir yakınımda kullananlar var memnunlar bende bunu almayı düşünüyorum F/P ürünü. Pardon ben benim attığım klavyeyi sordunuz sandım gönderdiğiniz klavye hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bunlarda çok kargo parası ve diğer hizmetler için para koyuyor Sarftech T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu buldum bu nasıldır acaba
watnelas dedi: Güzel bir klavyedir yakınımda kullananlar var memnunlar bende bunu almayı düşünüyorum F/P ürünü. Pardon ben benim attığım klavyeyi sordunuz sandım gönderdiğiniz klavye hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Bunlarda çok kargo parası ve diğer hizmetler için para koyuyor Sarftech T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu buldum bu nasıldır acaba
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #6 Punisherr2113 dedi: Bunlarda çok kargo parası ve diğer hizmetler için para koyuyor Sarftech T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu buldum bu nasıldır acaba. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu markayı daha önce hiç görmedim ama kötü durmuyor beğendiyseniz eğer bu klavyeyle ayrı konu açabilirsiniz.
Punisherr2113 dedi: Bunlarda çok kargo parası ve diğer hizmetler için para koyuyor Sarftech T60 Siyah Mavi Switch Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol şunu buldum bu nasıldır acaba. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu markayı daha önce hiç görmedim ama kötü durmuyor beğendiyseniz eğer bu klavyeyle ayrı konu açabilirsiniz.