500-600TL notebook tavsiyesi

Bütçe
600
Sıfır mı toplayayım hacı ne istiyorsun? Gitsin test etsin alsın. Bu fiyata sıfır toplayan adamı tebrik ederim ki mümkün değil.

Hocam anladık, eski nesil kafadasın. İkinci el şans işi, istediği kadar resmini atsın, çok temiz deselerde sıkıntı.

Hocam anladık, eski nesil kafadasın. İkinci el şans işi, istediği kadar resmini atsın, çok temiz deselerde sıkıntı.
Aga sen şaka mısın? 600 TL'ye yeni nesil toplanıyorda biz toplamadık sanki. Adamın 600TL'si var bilgisayar almak istiyor napsın gidip Windows bile açamayan laptoplara para mı versin? Mis gibi sistem işte LoL, CS bile oynar bununla. Rasberry Pi al demişsin adama napsın adam Rasberry'i? Öneri vereceğin yerde öneri verenleri eleştiriyorsun daha iyi önerin varsa söyle hepimiz destekleyelim.

Reis adam sistemine kötü demiyor. İkinci el güvenilir değil diyor. Krall adamsın sen ADAM.

Onlar söyler Qrtizon yapar. Zengin düşmanı gariban dostu Qrtizon.

İkinci el şans işi diyorum, Raspberry Pi alırsa çöp notebooklara ve şans işi ola ikinci ele para kaptırmaz diyorum sen hala edebiyat yapıyorsun. Yakışmadı be kral...

Reis adam sistemine kötü demiyor. İkinci el güvenilir değil diyor. Krall adamsın sen ADAM.

Aynen, hocam iyi niyetli ama anlatamıyorum Neyse bir konu yüzünden tartışılmaz.

Ya hocam edebiyat yaptığım yok üslubum sertse özür dilerim fakat ikinci elden başka şansı yok ki? Bende onu anlatmaya çalışıyorum. İyice test etmesi gerekecek.

Keşke herkes daha iyi bütçelere bu parçalara ihtiyacı olmadan sistem toplayabilse fakat maalesef.
Windows vista ve 7'de kaldırır en azından ama 2 GB RAM ile en fazla Ultimate sürümünü kaldırabilir.
3GB RAM ile Win10 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Beyler ama abarttınız be ben koskoca masaüstünü okul kütüphanesinemi götürcem la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…