500-600W PSU Seçimi

Labebabe

Kilopat
Daha fazla  
EVGA PSUların iyi olduğunu duymuştum. Corsair'in VS serilerinde kronik sorunların olduğunu duymuştum, ben de yaşadım bu sorunu, EVGA almanı öneririm.

Ülkemizin satıcıları bizi şaşırtmaya devam ediyor...

Trendyol'daki satılan PSU'nun kodu eskisine ait. Resimler ise yeni versiyona ait... Ne geleceği belli değil riske girmezdim.

Alacaksan buradan al. Yeni versiyonu olduğundan emin olduğumuz için.

Evga'nın o PSU'suda iyi değil.

Dostum yanlış bilgilendirme yapmayalım. VS serilerinin eski sürümlerinde kronik sorun var. Arkadaşın attığında yok . Siyah beyaz olanlar sorunsuz ve nanokatologtan almanı önermem..

İlk koyduğunuz firmada tedarik sorunları olabiliyor. Sipariş vermeden önce bir telefon açın ellerinde var mı yok mu diye. Hakkındaki şikayetlere bakarsanız anlarsınız ne demek istediğmi.

Konuya gelirsek neden bu iki model arasında kaldınız anlamadım. Daha güzel modeller var.
Mesela;
FSP 600W Hydro 80+ Bronze
Ya da kendi satın aldığım ama henüz kullanmadığım;
Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler

Merhaba. Sharkoon Gold Zero kullandınız mı acaba? Tavsiye eder misiniz, sessizlik durumu nasıldır?

Merhaba. Sharkoon Gold Zero kullandınız mı acaba? Tavsiye eder misiniz, sessizlik durumu nasıldır?
Maalesef pişman oldum. Benim sistemde sorun çıkardı, aldığım yer sorun yok dedi,iade etmek için servisten arıza raporu almak gerekiyor. Farklı bir psu alacağım. Pc yatıyor öyle.

Hadi ya, kötü olmuş geçmiş olsun. Bu seçeneği de eliyorum kafamda o zaman. Nasıl bir PSU düşünüyorsun peki, var mı aklında bir model? 1000 lira civarına güzel PSU'lar var ama o kadar çıkmam imkansız. 400-450 maksimum bütçem var. Ne yapsam bilemedim...

Bana ders oldu, bir daha bilinmedik markalardan uzak duracağım. Riske girmeyeceğim. Hangisi konusunda artık kendime guvenemiyorum, araştırmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…