Paytak Penguen
Megapat
- Makaleler
- 3
Sharkoon önerirken Silverstone'un kötü olduğunu nereden duydunuz/öğrendiniz acaba. Ben forumda iyi olduğunu okudum, yukarıda bir arkadaş da aynısını yazmış.Kötü, umarım tekrar masraf açmaz size.
Güvenip de Sharkoon alacağıma kesinlikle Silverstone alırım. 1 sene önce kimsenin adını bilmediği bir markaydı, şu donanım arşivi sistemlerinde duyuldu. Gamepower gibi markalardan farkı yok gözümde kendilerinin.Şu anda fsp hydro g pro kullanıyorum. Bundan önceki kasamda kullandım. Çok sesli çalışıyordu. Bir gün ağır bir kokuyla veda ettim kendisine. Güzel mi diyeyim.
Sharkoon kesinlikle daha kaliteli.
Fiyat performansın üstünde muadillerine nazaran
NZXT C serisi güç kaynaklarını satışa sundu
NZXT C serisi güç kaynaklarını satışa sundu
Seasonic de çok iyidir. Linkten bakabilir arkadaşlar. Yeni çıkmış NZXT olarak.
Sharkoon kendi güç kaynaklarını üretcek klasmanda değil, aynı şekil CM, Silverstone'da. Çok ön yargılı ve biliyormuş gibi konuşmuşsunuz. Kesinlikle size katılmıyorum.Dostum 2003 yılından beri var olması bir şey anlam ifade etmez. Firmanın uzun zamandır ayakta olması ürünlerinin çok kaliteli olduğu anlamına gelmez. Ayrıca menşei olayı ne alaka anlamadım, Asus'da Tayvanlı.
Ayrıca bunları ben aldıktan sonra yazmanızın hiçbir anlamı yok. Boş laf yapıyorsunuz. Sharkoon PSU'ya emanet edeceğime buna emanet ederim sistemimi. En azından Cooler Master gibi bir firmadan ayrılmışlar.
Ses durumu nasıl önerdiğiniz PSU'nun?Sharkoon kendi güç kaynaklarını üretcek klasmanda değil, aynı şekil CM, Silverstone'da. Çok ön yargılı ve biliyormuş gibi konuşmuşsunuz. Kesinlikle size katılmıyorum.
WPM Gold Zero serisi CWT GPS platformunu kullanıyor yapı kalitesi fiyatına göre fena sayılmaz DC-DC+LLC topolojisi, altın verimlilik, 8+8 CPU Pin ve sleeve bearingde olsa 140mm fan mevcut. Ama korumaların sağlandığı süpervizör olarak ucuza kaçılmış hayli koruması eksik o yüzden tavsiye etmem.
SilentStorm Cool Zero, High Power marka sahibi ve üreticisi Sirtec yapımı tahminimce Super GD serisi ile benzer platform kullanmışlar, Eksisi ise ani akım için NTC termistörü yok dolayısı ile bypass rölesi de yok muadillerine göre ani akım sonuçlarında yüksek çıkıyor ama kabul edilebilir değerler içerisinde. Onun harici harika yapı kalitesi, çapraz yük ve ripple sonuçları okey, eksiksiz koruma ve bunları ne düşük ne yüksek değerlerde yapıyor olması gerektiği gibi Zero RPM ve Fan Delay modu cabası. Dezavantajı 135mm fan ve NTC olmaması böylesi bir modelde. Kendim de kullanıyorum yurt dışından 850W modelini 350TL gibi komik bir fiyata getirtmiştim. Türkiye'de 650W'liği 500-560 lira arasında satışta idi.
SHP V2 serisi ise almayın, aldırtmayın. Forumda çokca öneriliyorlar ama bilmiyorlar ki vasat bir model olduğunu. CWT GPM platformunu kullanıyor. Corsair'in 2012 Old VS serisi ile aynı platform.Gerek performans, gerek yapı dizaynı oldukca eski ve berbat bir model. Siyah flat kablolar ve fan olarak cilalanmış hali eski VS'nin.
Çoktan almışsınız galiba, konu hortlatılmış.
Güncel bir konu olsaydı önerim bu olurdu, bu fiyat bandına.GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-650B ITOPYA'da.www.itopya.com
Dostum çok teknik terimler kullanmışsın ve elektrikçi değilim. Tavsiyen için teşekkürler, Silverstone Strider aldım, nasıl acaba?Sharkoon kendi güç kaynaklarını üretcek klasmanda değil, aynı şekil CM, Silverstone'da. Çok ön yargılı ve biliyormuş gibi konuşmuşsunuz. Kesinlikle size katılmıyorum.
WPM Gold Zero serisi CWT GPS platformunu kullanıyor yapı kalitesi fiyatına göre fena sayılmaz DC-DC+LLC topolojisi, altın verimlilik, 8+8 CPU Pin ve sleeve bearingde olsa 140mm fan mevcut. Ama korumaların sağlandığı süpervizör olarak ucuza kaçılmış hayli koruması eksik o yüzden tavsiye etmem.
SilentStorm Cool Zero, High Power marka sahibi ve üreticisi Sirtec yapımı tahminimce Super GD serisi ile benzer platform kullanmışlar, Eksisi ise ani akım için NTC termistörü yok dolayısı ile bypass rölesi de yok muadillerine göre ani akım sonuçlarında yüksek çıkıyor ama kabul edilebilir değerler içerisinde. Onun harici harika yapı kalitesi, çapraz yük ve ripple sonuçları okey, eksiksiz koruma ve bunları ne düşük ne yüksek değerlerde yapıyor olması gerektiği gibi Zero RPM ve Fan Delay modu cabası. Dezavantajı 135mm fan ve NTC olmaması böylesi bir modelde. Kendim de kullanıyorum yurt dışından 850W modelini 350TL gibi komik bir fiyata getirtmiştim. Türkiye'de 650W'liği 500-560 lira arasında satışta idi.
SHP V2 serisi ise almayın, aldırtmayın. Forumda çokca öneriliyorlar ama bilmiyorlar ki vasat bir model olduğunu. CWT GPM platformunu kullanıyor. Corsair'in 2012 Old VS serisi ile aynı platform.Gerek performans, gerek yapı dizaynı oldukca eski ve berbat bir model. Siyah flat kablolar ve fan olarak cilalanmış hali eski VS'nin.
Çoktan almışsınız galiba, konu hortlatılmış.
Güncel bir konu olsaydı önerim bu olurdu, bu fiyat bandına.GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
GIGABYTE P650B 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GP-650B ITOPYA'da.www.itopya.com
Sharkoon kötü diyince genel anlDostum çok teknik terimler kullanmışsın ve elektrikçi değilim. Tavsiyen için teşekkürler, Silverstone Strider aldım, nasıl acaba?
Sharkoon kötü diyince biraz içerlemiş olabilirim marka değil, modele göre yorum yapılmalı anlamında değinmeye çalıştım. 250TL'den fazla vermediysen sıkıntı yok. Oldukca giriş bir model low sistemlerle kullanılabilir koruma eksiği de olan bir model ama imzanızdaki sistemle kullanmazdım kesinlikle.Dostum çok teknik terimler kullanmışsın ve elektrikçi değilim. Tavsiyen için teşekkürler, Silverstone Strider aldım, nasıl acaba?
Ses durumu nasıl önerdiğiniz PSU'nun?
300 TL bandında en iyisi bu mudur? Bilgili birisiniz önerinize göre hareket edeceğim.Sharkoon kötü diyince genel anl
Sharkoon kötü diyince biraz içerlemiş olabilirim marka değil, modele göre yorum yapılmalı anlamında değinmeye çalıştım. 250TL'den fazla vermediysen sıkıntı yok. Oldukca giriş bir model low sistemlerle kullanılabilir koruma eksiği de olan bir model ama imzanızdaki sistemle kullanmazdım kesinlikle.
Eki Görüntüle 492810
12cm HDB fan kullanılmış. Burdaki incelemede yapılan teste bakarsak 300W'a kadar sessizliğini koruduğunu söyleniyor sonrasında ses belirgin oluyor. dBa olarak vermediği için kendim kesin birşey demiyorum.
Testlerine ve yapı kalitesine baktım içim rahat bir şekilde Corsair VS 2017'den daha iyi, System Power U9'dan da bir tık iyi olduğunu söyleyebilirim. SH650 V2'ye zaten para bile vermeyin.300 TL bandında en iyisi bu mudur? Bilgili birisiniz önerinize göre hareket edeceğim.