Schweppes Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 616 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2018 #11 Şimdi sordum 7 iş günü içinde yurtdışındaki depolardan ellerine geçip sonrada kargoluyolarmış beklemeye değer mi Evga için acaba? :/ Garanti olarakda NanoKatalog kendisi karşılıyormuş.
Şimdi sordum 7 iş günü içinde yurtdışındaki depolardan ellerine geçip sonrada kargoluyolarmış beklemeye değer mi Evga için acaba? :/ Garanti olarakda NanoKatalog kendisi karşılıyormuş.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 21 Nisan 2018 #12 O fiyata değer. Nanokatalog temel olarak güvenilir. Kargo süreci uzun olabiliyor işte tek.
Schweppes Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 616 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2018 #13 Neyse alıp bekleyelim 2 hafta sürer gibi. :S Şikayet sitelerinden baktığım 2-3 yorumdan sonra kesinlikle vazgeçtim. Diğer modele yöneldim. FSP 750W Hydro G Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Bu nasıldır yardımcı olur musunuz? @Oreki Son düzenleme: 21 Nisan 2018
Neyse alıp bekleyelim 2 hafta sürer gibi. :S Şikayet sitelerinden baktığım 2-3 yorumdan sonra kesinlikle vazgeçtim. Diğer modele yöneldim. FSP 750W Hydro G Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Bu nasıldır yardımcı olur musunuz? @Oreki